alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbejakker til herrer

 
[29]

Kom godt i gang med træningen med løbejakker til herrer

Vi har nok alle været der. Tanken og intentionen har været der, men det sidste lille stykke har knebet lidt. Vi ved det jo godt, en løbetur er godt og sundt for både krop og sjæl, så det gælder bare om at komme af sted. Med en løbejakke til herrer, er påklædningen i hvert fald ikke en undskyldning længere. De sidder godt til overkroppen, de tillader dig at bevæge dig frit og ikke føle dig hverken våd eller klam grundet sved, ligesom de er praktiske. En del af vores løbejakker til herrer har små lommer til at gemme husnøglen i mens du er ude at løbe, eller måske du lige vil have en lille energibar eller snack i lommen, så du ikke går sukkerkold undervejs. Men en løbejakke til herrer er du godt i gang, og kan roligt begive dig ud på landevejene eller stierne rundt omkring i landet.

Vind og vejr er inden undskyldning med en løbejakke til herrer

Selv om vejret driller er der absolut ingen grund til at blive hængende indendørs. Med en løbejakke til herrer, er vejret ikke længere en undskyldning for ikke at komme ud og bevæge dig. En del af modellerne er vandtætte, så selv om det skulle regne lidt på turen, er du sikker på at holde overkroppen tør og varm. Ligeledes kan der også findes forskellige udgaver, hvor der er hætte, hvis du godt kan lide muligheden for at dække hovedet og nakken til undervejs på turen. Fælles for alle varianterne er, at med en løbejakke til herrer fra adidas, finder du en let og praktisk jakke, og flere af dem er lette lige at pakke sammen og så fylder de ingenting i tasken på vej til eller fra løbeturen.