alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Løbejakker til mænd

 
[15]
Lad ikke vind og regn holde dig tilbage. Vores løbejakker til mænd holder vejret ude men sikrer åndbarhed med teknologier som AEROREADY. Nå målet med forbedret komfort og skarp løbestil.

Løb langt, sprint hurtigt. Løbejakker til mænd der vil mere

Hvad end du løber langdistance og har brug for løbejakker til mænd, der kan holde til lang tids arbejde; eller du vil have tætsiddende og åndbare jakker, der ikke distaherer under de energifyldte sprints. Ikke to løbere er ens. Hverken når det kommer til løbestil eller foretrukne ruter. Derfor har vi hos adidas designet et stort udvalg af løbejakker til herrer, der hver især byder på helt unikke features. Du får overlegen åndbarhed med adidas' egen AEROREADY teknologi, som er vores mest svedtransporterende materiale til dato. Hold dig varm og tør hele vejen over målstregen.

Løbejakker til mænd: Find din personlige stil

Vi har opdateret vores kollektioner af løbejakker til mænd, så de inkluderer et endnu større udvalg af pasforme, designs, teknologier og farvekombinationer. Vælg en jakke der passer til det omskiftelige danske vejr. Vejrudsigten bliver overflødig, når du kan trække i en jakke, der holder dig tør og varm på hele ruten. Vælg designs med hætter for ekstra beskyttelse, samt reflekterende detaljer der øger din synlighed på vejen.

Bæredygtighed er vejen frem

Som langdistanceløber ved du, at det er vigtigt, hvordan du bruger din energi. Du skal tænke over, hvornår du bruger dine resurser så du kan nå hele vejen til mål. adidas har ladet sig inspirere af netop denne tilgang til sporten og har siden 2020 haft mere end 50 procent bæredygtige materialer i vores designs. Vi tror nemlig på, at vi sammen kan gøre en ende på verdens plastikaffald, så vi kan løbe mod en mere bæredygtig fremtid. Når du hopper i vores løbejakker i genanvendt polyester, kan du løbe afsted med god miljø-samvittighed.