alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbeshorts

 
[98]
Find det helt rigtige par shorts i vores kollektioner spækket med innovative teknologier og optimerede pasforme. Hold dig tør med AEROREADY og bevæg dig frit i det bæredygtige Primegreen-materiale.
1 / 3
Side:af 3

Kom selvsikkert i mål med løbeshorts fra adidas

Det ultimative løbeoutfit sammensættes nedefra og op. Når du har fundet det helt rigtige par løbesko, er næste skridt et par komfortable og åndbare løbeshorts, der kan følge med dine bevægelser. Vores brede kollektion af løbeshorts er designet til alt fra den daglige løbetur til årets hårde marathon. Vores shorts kommer i et stort udvalg af pasforme. Fra de tætsiddende med let kommpression, til de løse fits med lommer og plads til base layer i de koldere måneder. Det er ligegyldigt, hvor i din cyklus du befinder dig, så vil du elske vores løbeshorts med Flow Shield.

Giv din løbegarderobe en opgradering

Vi har udvidet vores kollektion af løbeshorts til kvinder og mænd, der vil udtrykke deres personlige løbestil på ruten. Ligegyldigt om du er til pangfarver, monokrome farver eller de klassiske sorte og hvide shorts, så finder du et par, der matcher din stil. Med lad dig ikke snyde af deres ubesværede look. Vores løbeshorts er spækket med smarte teknologier, som er designet til at optimere din løbe-oplevelse. Hvis du elsker at løbe i de koldere måneder, kan du trække i et par Alphaskin leggings under vores løstsiddende Primeblue-shorts. Vælg designs med reflekterende detaljer for øget synlighed på ruten.

Bæredygtig løbestil fra top til tå

Hos adidas har vi en ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald. Ved at designe løbeshorts med materialer som Primeblue er vi et skridt tættere på. Dette slidstærke og fleksible materiale er lavet af Parley Ocean Plastik; plastikaffald opsamlet ved verdenshavene. Du finder også tykkere shorts designet med genanvendt polyester, der giver esktra varme uden at gå på kompromis med åndbarheden.