alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Løbeshorts

 
[125]
1 / 3
Side:af 3

Løbeshorts med massevis af kilometer i

Det er så nemt og ligetil. At trække i et par løbeshorts - og resten af outfittet. Fornøjelsen er stor både under og efter løbeturen, for du gjorde det! Tog endnu en rask tur med pulsen oppe, som er så godt for helbredet. Hver gang, du iklæder dig et par løbeshorts stiger motivationen. Genanvendte materialer i letvægtsdesigns sender dig miljøbevidst afsted på farten. Resurser og emissioner spares med vores store fokus på genanvendelighed. Du kan med komfort gå efter en ny personlig rekord, eller blot lege dig gennem dagens løbetur. AEROREADY er skabt til at håndtere fugt, så du kan holde dig tør og holde fokus hele vejen. Før solopgang eller efter solnedgang? Du bestemmer selv tidspunktet, for effektive reflekser lyser op og gør dig synlig for bilister på løbeturen. Der er tjek på detaljerne, så du kan strække ud med komfort takket være sideslidser - og kombinere løb med styrketræning, yoga eller hvad du har lyst til.

adidas løbeshorts: der er mere end løb på programmet

Fleksibiliteten er i hus. Løbeshorts er designet til løb med masser af luft omkring benene og fri bevægelighed. Men brug dem endelig i fritiden og til sport, så du får endnu mere glæde af dem. Helt korte løbeshorts til de lange udmattende maratonløb, hvor lethed og svedabsorbering er et must. Lårkorte shorts til hverdagen træningspas og alle de sjove fritidsløbekonkurrencer rundt i landet. Knælange modeller med fuld beskyttelse om lårene er uundværlige, når de køligere dage skal forceres, eller når der skal luntes afsted i moderat tempo. Brug naturligvis dine shorts lige som du vil. Eller kombinér på kryds og tværs for ekstra støtte og isolering. Et par løbetights inderst og et par løse shorts udenover er den perfekte komfort til trail running, spinning eller en effektiv tur på løbebåndet. Farver og former for alle – adidas løbeshorts er vejen frem.