alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Løbejakker

 
[84]
Mænd Løb Hvid Ocean Marathon Primeblue jakkeMænd Løb Hvid Ocean Marathon Primeblue jakke

Ocean Marathon Primeblue jakke

Mænd Løb

Kvinder Løb Grå Ocean Marathon Primeblue jakkeKvinder Løb Grå Ocean Marathon Primeblue jakke

Ocean Marathon Primeblue jakke

Kvinder Løb

Kvinder Løb Hvid Primeblue Marathon Running jakkeKvinder Løb Hvid Primeblue Marathon Running jakke

Primeblue Marathon Running jakke

Kvinder Løb

Kvinder Løb Sort Training COLD.RDY Half-Zip Plus Size trøjeKvinder Løb Sort Training COLD.RDY Half-Zip Plus Size trøje

Training COLD.RDY Half-Zip Plus Size trøje

Kvinder Løb

Fås i: plus size

1 / 2
Side:af 2

Udformningen af de perfekte løbejakker stiller krav

Løbejakker er en kompliceret størrelse. De skal være lette, så de ikke tynger under din træning, samtidigt skal de beskytte din overkrop mod elementerne - primært vind og regn. En lille detalje som svedafvisende lommer, med lynlås, kan også være overordentligt vigtigt, eller i hvert fald behageligt at have.  Nogle modeller er også udstyret med vores fugtabsorberende AEROREADY teknologi, for at hjælpe med at holde dig tør og behageligt til mode under træningen. Udformning of pasform er også skabt for at give dig den bedste mulige komfort og beskyttelse, uden at forhindre dig i at kunne præstere dit absolut allerbedste. For øget sikkerhed finder du også jakker med refleksfunktion indarbejdet i designet, ligesom flere modeller kan pakkes sammen, så de ikke fylder mere end en lille bæltetaske. Praktisk hvis du er ude længe eller bruger jakken i hverdagen og vil have den nær, når der bliver brug for den.

Løbejakke til både sport og afslapning

De løbejakker du finder her kan naturligvis bruges til løbe- eller joggingturen, men kan i lige så høj grad bruges som vindjakke, eller endda regnjakke i vejrdagen og de kan sagtens kombineres med andet end sportstøj uden det vil se underligt ud. Her er både smarte, friske og sporty designs, over mere klassiske designs for til slut komme helt over i de nedtonede, men stilfulde designs. Du kan altid finde noget som passer din stil, dine behov og ønsker. Helst skal det jo heller ikke være raketvidenskab for dig at vælge den jakke du vil have på i dag. Du skal kunne bruge den når solen måske ikke lige står højt på himlen og samtidigt føle dig godt tilpas i den, og vide den kan beskytte dig i regnen når sluserne åbnes. Tænk i øvrigt også på at du måske ikke altid kun vil have en t-shirt på, under jakken, men nogle gange måske også have plads til en sweater.