alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbejakker

 
[51]
Det er ikke altid nemt at finde den helt rigtige løbejakke. Derfor kan du hos adidas vælge mellem et hav af forskellige styles, som passer perfekt til ethvert look.
Mænd Løb Sort Run It jakkeMænd Løb Sort Run It jakke

Run It jakke

Mænd Løb

Mænd Løb Sort OTR B JKTMænd Løb Sort OTR B JKT

OTR B JKT

Mænd Løb

1 / 2
Side:af 2

En løbejakke til alle ture

Løb er en populær sport, som man heldigvis kan nyde hele året rundt. Det er dog altid en anelse nemmere at nyde turen, hvis man er godt klædt på. Netop derfor kan du hos adidas finde løbejakker til både damer og herrer, som sagtens kan klare det omskiftelige vejr i norden. Det er blandt andet takket være den innovative teknologi WIND.RDY, som sikrer, at selv den letteste løbejakke kan beskytte dig imod kolde vinde og skiftende temperaturer. Der er med andre ord ikke noget, som kan stoppe dig, uanset om det er vinter eller sommer.

Godt design gør underværker

Komfort er noget, du aldrig bør gå på kompromis med, hvad end du er nybegynder eller en erfaren løber. For der er nemlig ikke en løbetur, som ikke bliver lettere at komme igennem, hvis din løbejakke sidder, som den skal. Kombinationen af lette og åndbare materialer samt et stort udvalg af forskellige pasforme er blot nogle af de ting, som betyder, at der er noget for enhver løber hos adidas. Du kan derfor altid føle dig godt tilpas på både korte og lange ture, når du er iklædt en løbejakke, som er skabt til udholdenhed.

Stil høje krav

Du kan trygt forvente det bedste af din løbejakke, for uanset om du leder efter en let windbreaker eller en åndbar regnjakke kan du stole på, at kvaliteten altid er til stede. Det betyder dog langt fra, at udseendet ikke er i top. Gå på opdagelse i det alsidige og farverige udvalg hos adidas og find en løbejakke, der gør din yndlingssport endnu bedre.