alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Ultraboost hvid

 
[47]

adidas hvide ultraboost sko er innovation i bevægelse

Ny dag, nye bevægelser. Vores hvide ultraboost er højtydende præstationssko med innovative boost-mellemsåler, der sender op til 20 % energi retur ved hvert skridt. Jo mere du bruger, jo mere får du tilbage. Ved hvert skridt du tager, vil du mærke sålens præcision grundet den innovative Tailored Fiber Placement, som giver dig forstærkning lige der, hvor dine fødder har brug for det. Vores ultraboost sko i hvid tilbyder dig det klassiske hvide sneaker-look, der er et stykke modehistorie, som sæson efter sæson ses på gader, stræder og catwalks. Nogle har et minimalistisk silhuet med diskrete detaljer, mens andre byder på pangfarvede såle og farverige indslag. Der er noget til alle bevægelser og looks.

Mange års forskning har resulteret i vores hvide ultraboost sko

Der er lagt mange års forskning og udvikling i vores højteknologiske Boost-mellemsål, som består af tusindvis af pellets, der er sat sammen ved hjælp af damp. Mellemsålen har været med til at sætte en ny standard for komfort og funktionalitet i hele sportsindustrien og tilbydes nu i mere end 20 silhuetter og looks – fra baseball sneaks til hverdagssko. adidas hvide ultraboost sneaks kan bære dig rundt til alle livets begivenheder med adidas’ fokus på modeverdenens udvikling, som gør, at du kan smide de stramme stiletter eller herresko og hoppe i komfortable sneakers uden at gå på kompromis med din stil. Og vi giver dig ikke bare stil, men sneakers, som sender energien tilbage til dig, så du kan danse, løbe og bevæge dig længere og mere komfortabelt.

Boost er på vej til månen

I samarbejde med ISS National Laboratory i USA vil astronauter foretage forsøg med Boost-mellemsålen uden at blive forstyrret af tyngdekraften. Det er blandt andet disse eksperimenter, der er med til at skabe den nye generation af Boost-mellemsåle.