alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbetights til herrer

 
[28]

Løbetights til herrer: en ny personlig rekord er i sigte

Du løber nok ikke i andet. Og vi forstår dig. Løbetights til herrer er de ultimative benklæder til dine distancer. Det er slet ikke nødvendigt med andet om benene, når du blot vælger de rette par. Årstiden afgør dine løbetights til herrer. Hele året rundt kan du løbe med et stort smil. AEROREADY er din gevinst, når sveden løber. Fugttransporterende teknologi holder dig tør. Viser vejrudsigten blæsevejr trækker du i løbetights til herrer med COLD.RDY. Som isolerer og er vandafvisende. Vi har teknologi, der modstår det hele, så det altid er løbevejr i Danmark. Du mærker stort set ikke dine løbetights til herrer. Tætsiddende pasformer følger dine bevægelser med cadeau til elastan og strækbarhed. Komforten vil du dog mærke fra første skridt. Heldigvis, for blødheden fra polyestermaterialerne giver dig fluks lyst til at løbe endnu en tur.

Løbetights til mænd: helt uden fartbegrænsninger

Det er ikke kun de innovative teknologier, der er afgørende for årstidsbestemmelsen. Løbetights til herrer i fuld længde, knælængde eller endda kortere. Løb udendørs eller indendørs – du er dækket ind året rundt. Få fuld glæde af Techfit, der smyger sig om huden med fastholdelse af musklerne. Så du oplever færre vibrationer, når det går løs på hårde underlag. En ekstra bonus fra kompressionseffekten er en hurtigere restitutionstid. Masser af funktionelle detaljer gør løbetights til herrer til en fornøjelse at løbe i. Sømløse designs, lommer, reflekser og UV-beskyttelse. Det er blot nogle af de goder, du får med på din vej. Bæredygtige materialer. Vi viser vejen med miljøbevidsthed. Løbetights til herrer med Primegreen er fremstillet i 100 procent genanvendt plastic. Intet nyt tilføjes, hvilket reducerer emissioner og resurser. Pasformen både foroven og forneden sidder helt eminent. Strækbare taljer med elastikker og snøre samt fleksible ankelpartier giver dig justeringsmuligheder og komfort fra start til mål.