alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbetights til herrer

 
[12]
De helt rette løbetights til herrer hjælper dig med at komme stærkt og selvsikkert i mål. Hvad end du løber i byen, off-road eller på landevejene, har vi designet et par til dig.

Løbetights til herrer med øje for målet

Løb er meget mere end en sport. Det er en livsstil. Det er en passion. Det er en del af dig. Når du først har fundet det perfekte par løbesko, er du klar til at give dine ben de bedste forudsætninger. adidas kollektioner af løbetights til mænd giver dig den support og bevægelighed du har brug for. Fra de daglige løbeture til årets helt store maraton, finder du løbegarderobens næste og bedste opdatering lige her. Vi brænder for, at du skal nå dine mål.

Tag din løbetur til næste niveau

Hvad end du er erfaren løber eller nybegynder, er det alfa og omega, at dine løbetights til herrer støtter din krops bevægelser. Ved at bruge innovative teknologier som AEROREADY ledes fugten væk fra kroppen og holder dig tør i længere tid. Med adidas løbetights til mænd får du også forbedret pasform og ekstra støtte gennem den smarte kompression i vores mere tætsiddende modeller. Når de koldere dage kommer snigende, kan disse tights også fungere som et ekstra basislag af beskyttelse mod den kølige vind.

Løbetights til herrer: find din personlige løbestil

De fleste løbere kender de dage, hvor motivationen har brug for et ekstra boost. Vi har designet løbetights til mænd i flere forskellige farvekombinationer og sammensætninger, så du kan finde et par, som du bare må vise frem på løberuten. Vælg iøjnefaldende color block designs for ekstra synlighed eller vores klassiske sorte og hvide modeller for et tidløst løbelook. Store dele af vores løbetights til herre er lavet med bæredygtige genanvendelige materialer, så du kan løbe afsted med god miljøsamvittighed.