alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbevest og løbetrøjer til damer

 
[62]
1 / 2
Side:af 2

Med de rette løbetrøjer til damer er du godt i gang med træningen

Du kan med en løbetrøje til damer give dig selv den bedst mulige start på træningen, og samtidig være velvidende om, at du er både smart klædt på og er klar til at give den max gas. Uanset om du skal bruge en løbetrøje til kvinder til træning indendørs eller udendørs, om du skal bruge den til korte eller lange løbeture, eller om du måske blot er på udkig efter en god model der kan bruges til lette øvelser og opgaver derhjemme, så kan du finde den rette model hos adidas. Der er både nogle tætsiddende udgaver og de mere løse modeller, som ikke sidder som malet på kroppen. Så alt efter smag og behag og individuelle behov, er det bare med at kigge dig omkring. Fælles for alle de løbetrøjer til damer som findes hos adidas er dog, at de giver komfort og behag, så træningen føles rar hele vejen igennem. Du skal ikke frygte at være badet i sved, da modellerne alle holder dig tør og absorberer fugten undervejs, grundet det fugtabsorberende AEROREADY-letvægtsstof de er fremstillet af.

Med en løbetrøje til kvinder er du klar til alle udfordringer

Du kan både finde den rette løbetrøje til damer med og uden ærmer, så alt efter hvordan du føler dig bedst tilpas, kan du udvælge din model. Med en løbetrøje til damer kan du roligt føle dig klædt på til dagligdagens gøremål, og det er bestemt muligt at finde en trøje, der også kan anvendes hvis du skal ud med vennerne, eller bare går hjemme i haven og skal ordne småting i weekenden. Det bløde materiale gør dem dejligt behagelige at have på, og samtidig kan du alt efter ønske matche trøjen med dit øvrige outfit.