alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Ultraboost til Mænd

 
[70]
1 / 2
Side:af 2

ULTRABOOST TIL MÆND

Energi er mere end bare brændsel. Det er den kreative kraft, der inspirerer. Det er dét, som driver os fremad, til at løbe hurtigere og længere. adidas Ultraboost til mænd giver os mere af den kraft end nogensinde før. Den nye Ultraboost til mænd introducerer performancedrevet data og sportsvidenskab til løbeskoenes verden.
ULTRABOOST-INNOVATIONER
Ultraboost er verdens første 3D-strikkede løbesko, der er designet til at støtte en naturlig løbebevægelse og sikre maksimal komfort og endnu mere returenergi end nogensinde før. Den smidige konstruktion i mellemfoden sidder behagelig tæt og er lavet af specialfremstillet garn, der giver den perfekte balance af støtte og fleksibilitet. En ny fusionsmetode eliminerer de mange lag af termisk lim, så der er direkte forbindelse mellem den sømløse adidas Primeknit-overdel og Boost-mellemsålen, hvilket også skrer eminent komfort fra det øjeblik, du tager den på. 3D-hælrammen lader din hæl bevæge sig naturligt og Den nytænkte mellemsål har forbedret Boost-teknologi med 20 % større returenergi, der sender dig flyvende afsted.