alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ultraboost til herrer

 
[80]
1 / 2
Side:af 2

Ultraboost til herrer – få endnu mere ud af dit løb

Der sker hele tiden revolutionerende ting hos adidas. Alle husker året 2013, hvor Boost-teknologien blev lanceret. I 2015 fulgte Ultraboost, der med sin hæl-til-tå-boost giver endnu mere hjælp til dine fødder. Du vil svæve gennem løbeturen med hjælp fra de innovative såludviklinger. Termoplastiske polyurethan-partikler udvides for at danne små lukkede celler omkring de opståede luftlommer. Lyder det teknisk? Så glæd dig over, at du bare kan drage fordel af Ultraboost til herrer uden at skulle forholde dig til videnskabskunsten. Og med Ultraboost 21 raffineres den nyklassiske sko yderligere. Oplev en ekstra støddæmpende Boost-sål, nye farvekombinationer og en designmæssig overhaling. Ultraboost 21 skærper den innovative skos ydeevne og giver uforlignelig fart og komfort.

Ultraboost til herrer: hvert et skridt er en fornøjelse

Fordelene står i kø for at gøre hvert et skridt fornøjeligt. Energireturnering er kernen ved Ultraboost til herrer. Men der er flere lækkerier i vente. Sålmaterialerne er yderst fleksible og hårdføre. De er skabt til at få dig løbende gennem alt fra regn og sne til sol og vind. Udholdenhed og fleksibilitet. To nøgleord, du kan glæde dig over, når du trækker i et par Ultraboost til herrer. Bliv klar til at løbe kilometer efter kilometer uden at tabe noget på din performance.

Løb med tempo og komfort

Ultraboost er blevet ikoniske inden for moderne energireturnering. Skoenes evne og kraft til at absorbere og returnere endnu mere af dine afsæt og landinger – har forandret løberes performance for altid. Teknologier fra førende rumfartsselskaber har testet tingene ned på submikrometer, så du er i trygge hænder. Fokus er på sålerne, men glem ikke at du også får Primeknit på overdelene. Perfekt til individuell pasform og åndbarhed.