alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Ultraboost til herrer

 
[68]
1 / 2
Side:af 2

Ultraboost til herrer – få endnu mere ud af dit løb

Der sker hele tiden revolutionerende ting hos adidas. Alle husker året 2013, hvor Boost-teknologien blev lanceret. I 2015 fulgte Ultraboost, der med sin hæl-til-tå-boost giver endnu mere hjælp til dine fødder. Du vil svæve gennem løbeturen med hjælp fra de innovative såludviklinger. Termoplastiske polyurethan-partikler udvides for at danne små lukkede celler omkring de opståede luftlommer. Lyder det teknisk? Så glæd dig over, at du bare kan drage fordel af Ultraboost til herrer uden at skulle forholde dig til videnskabskunsten. Fra første skridt er succesen hjemme. Der er en helt særlig grund til, at Boost-teknologierne er lige populære på sportsbanen og på modescenen. Returenergi er svaret. Til både hverdag og sport vil du elske at blive båret frem af de mange bittesmå kapsler i sålerne, der får dig til at føle, at du bevæger dig på små skyer.

Ultraboost til herrer: hvert et skridt er en fornøjelse

Fordelene står i kø for at gøre hvert et skridt fornøjeligt. Energireturnering er kernen ved Ultraboost til herrer. Men der er flere lækkerier i vente. Sålmaterialerne er yderst fleksible og hårdføre. De er skabt til at få dig løbende gennem alt fra regn og sne til sol og vind. Udholdenhed og fleksibilitet. To nøgleord, du kan glæde dig over, når du trækker i et par Ultraboost til herrer. Bliv klar til at løbe kilometer efter kilometer uden at tabe noget på din performance. Uanset tempo er du sikret et glidende løb med komforten i behold. Ultraboost er blevet ikoniske inden for moderne energireturnering. Skoenes evne og kraft til at absorbere og returnere endnu mere af dine afsæt og landinger – har forandret løberes performance for altid. Teknologier fra førende rumfartsselskaber har testet tingene ned på submikrometer, så du er i trygge hænder. Fokus er på sålerne, men glem ikke at du også får Primeknit på overdelene. Perfekt til individuell pasform og åndbarhed.