alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ultraboost til kvinder

 
[129]
1 / 3
Side:af 3

Ultraboost til kvinder

De rigtige løbesko til kvinder kan gøre hele forskellen mellem at nå sine mål og bare sætte den ene fod foran den anden på din turen igennem byens gader, på parkens græs og grus eller skovens mudderfyldte stier. De nye Ultraboost hjælper dig med at få følelsen af, du lige har løbet dit bedste løb hver gang, med sin soklignende pasform og returenergien fra Boost-teknologien. Hver udgave af adidas Ultraboost til kvinder har siden 2013 været designet til at give komplet komfort og optimal performance.

Ultraboost 21 – en teknologisk og designmæssig overhaling.

Denne udgave har en ekstratyk Boost-polstring, som beskytter foden mod stød fra underlaget, når du skruer tempoet op eller rammer byens hårde underlag. Du får en af seriens mest unikke kreationer med Ultraboost 21 til kvinder, hvis kurvede silhuet støtter foden og giver uforlignelig komfort, uanset om du benytter skoen til løbeture eller hverdagens udfordringer.

Ultraboost-innovationer

Ultraboost er verdens første 3D-strikkede løbesko, der er designet til at støtte en naturlig løbebevægelse og sikre maksimal komfort og endnu mere returenergi end nogensinde før. Den smidige konstruktion i mellemfoden sidder behagelig tæt og er lavet af specialfremstillet garn, der giver den perfekte balance af støtte og fleksibilitet. En ny fusionsmetode eliminerer de mange lag af termisk lim, så der er direkte forbindelse mellem den sømløse adidas Primeknit-overdel og Boost-mellemsålen, hvilket også sikrer eminent komfort fra det øjeblik, du tager den på. 3D-hælrammen lader din hæl bevæge sig naturligt og Den nytænkte mellemsål har forbedret Boost med 20 % større returenergi, der sender dig flyvende afsted.