alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbeshorts til damer

 
[82]
Pacer 3-Stripes Woven Two-in-One shorts
Pacer 3-Stripes Knit shorts
Fast Running shorts
Pacer 3-Stripes Knit shorts
AEROREADY Designed to Move Sport korte tights
adidas by Stella McCartney TruePace Running Short HEAT.RDY tights
adidas by Stella McCartney TruePace Running Short HEAT.RDY tights
Marathon 20 Colourblock løbeshorts
Marathon 20 Colourblock løbeshorts
Terrex trail løbeshorts
Terrex Agravic shorts
Run Icons 3-Stripes Running nederdel
Hyperglam Running shorts
adidas by Stella McCartney TruePace Running Bike tights
Terrex Agravic Pro Trail Running shorts
Terrex trail løbeshorts
Run Icons Two-in-One løbeshorts
Run Icons korte tights
Terrex Agravic Pro Trail Running shorts
Adizero Løb Split shorts
Run Fast Two-in-One shorts
Run Icons 3-Stripes Crocodile Print Running shorts
Run Fast løbeshorts med indertights
Terrex trail løbeshorts
Terrex trail løbeshorts
Terrex Agravic shorts
Run Fast løbeshorts med indertights
Marathon 20 Cooler løbeshorts
Run Icons 3-Stripes Running nederdel
Techfit Badge of Sport korte tights
Fast Running shorts
adidas by Stella McCartney TruePace Running shorts
FastImpact Lace Running Bike Short tights
Run Icons 3-Stripes Running shorts
Run Icons Allover Print Running shorts
Techfit Period Proof Biker korte tights
Run Icons Allover Print Running shorts
Believe This 2.0 korte tights
Karlie Kloss Short shorts
Techfit Period Proof Biker korte tights
Adizero Promo Booty shorts
Hyperglam Tight shorts
Marathon 20 shorts
1 / 2
Side:af 2

Til joggingturen, banen eller løbebåndet, løbeshorts til damer til det hele

Løbeshorts er et af de helt klassiske sportsbeklædningsprodukter og adidas har naturligvis et bredt udvalg, som også er de foretrukne løbeshorts blandt flere professionelle. Der er naturligvis masser af forskellige farver i de klassiske designs, men stadig med små designforbedringer som forbedrer komforten. En teknologi som AEROREADY hjælper med at absorbere fugt i flere af modellerne, andre er konstrueret så de transporterer sveden væk fra huden. Ventilation og komfort opstår i form af strækbarhed og stoffets blødhed. I flere af produkterne benyttes også genanvendt polyester, så miljøbelastningen nedbringes. HEAT.RDY teknologien, du finder i flere modeller, hjælper med at holde dig tør og sval på varme dage. Forskudte sømme er en enkel, men effektiv måde at mindske gnidninger ved lang træning, som anvendes i flere af modellerne du finder her.

Din komfort og personlige stil er vigtige ved løbeshorts til kvinder

Om du løber maraton, hvor det er ekstremt vigtigt med luftcirkulation og at lede din sved væk fra kroppen, eller du måske løber sprint, hvor det er vigtigere at kunne bevæge dig uhindret og hurtigt, så finder du muligheder til begge typer løb her. Naturligvis er der også løbeshorts til damer som passer perfekt til joggingturen, eller når du tager i fitnesscentret for at arbejde på formen. En lille, men meget praktisk detalje ved mange af vores løbeshorts til damer her, er en lille sidelomme eller nøglelomme. Denne er naturligvis med lynlås, så indholdet ikke pludselig ryger ud midt i det hele. Sådan kan du opbevare for eksempel nøglen til dit skab i omklædningsrummet uden bekymringer. En ting er, når dit sportstøj ikke forhindrer dig i at yde dit bedste, noget andet er, når det faktisk også kan løse nogle af den slags små, praktiske problemer for dig.