alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Løbeshorts til damer

 
[36]

Til joggingturen, banen eller løbebåndet, løbeshorts til damer til det hele

Løbeshorts er et af de helt klassiske sportsbeklædningsprodukter og adidas har naturligvis et bredt udvalg, som også er de foretrukne løbeshorts blandt flere professionelle. Der er naturligvis masser af forskellige farver i de klassiske designs, men stadig med små designforbedringer som forbedrer komforten. En teknologi som AEROREADY hjælper med at absorbere fugt i flere af modellerne, andre er konstrueret så de transporterer sveden væk fra huden. Ventilation og komfort opstår i form af strækbarhed og stoffets blødhed. I flere af produkterne benyttes også genanvendt polyester, så miljøbelastningen nedbringes. HEAT.RDY teknologien, du finder i flere modeller, hjælper med at holde dig tør og sval på varme dage. Forskudte sømme er en enkel, men effektiv måde at mindske gnidninger ved lang træning, som anvendes i flere af modellerne du finder her.

Din komfort og personlige stil er vigtige ved løbeshorts til kvinder

Om du løber maraton, hvor det er ekstremt vigtigt med luftcirkulation og at lede din sved væk fra kroppen, eller du måske løber sprint, hvor det er vigtigere at kunne bevæge dig uhindret og hurtigt, så finder du muligheder til begge typer løb her. Naturligvis er der også løbeshorts til damer som passer perfekt til joggingturen, eller når du tager i fitnesscentret for at arbejde på formen. En lille, men meget praktisk detalje ved mange af vores løbeshorts til damer her, er en lille sidelomme eller nøglelomme. Denne er naturligvis med lynlås, så indholdet ikke pludselig ryger ud midt i det hele. Sådan kan du opbevare for eksempel nøglen til dit skab i omklædningsrummet uden bekymringer. En ting er, når dit sportstøj ikke forhindrer dig i at yde dit bedste, noget andet er, når det faktisk også kan løse nogle af den slags små, praktiske problemer for dig.