alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbebukser til kvinder

 
[24]
Fra de korte versioner til de isolerede vinterløbebukser. Shop løbebukser til kvinder fra adidas. Prøv vores åndbare teknologier som AEROREADY, smarte designdetaljer og overlegen komfort.
Kvinder Løb Sort OTR B PANTKvinder Løb Sort OTR B PANT

OTR B PANT

Kvinder Løb

Holdt hovedet koldt og kroppen varm

De fleste løbere kender til stive muskler og kolde led. Måske kender du også til gennemsvedte og våde bukser? Med løbebukser til kvinder fra adidas er det slut med det hele. Til sommerens varme dage får du løbebukser med vores mest åndbare AEROREADY-teknologi, der leder sveden væk fra kroppen og holder dig tør i længere tid. De smarte membraner sørger for at sveden ledes til materialets overflade, hvorefter det fordamper. Når de koldere måneder kommer snigende, kan du trække i vores lune løbebukser specialdesignet til vintermånederne. Med dem får du ekstra isolering, så kroppen kan holde på varmen hele året.

Fuld beskyttelse hele vejen til målstregen

adidas løbebukser sikrer optimal beskyttelse fra start til slut. Løbebukser til kvinder med en smule elastan giver bukserne øget fleksibilitet og derved forbedret bevægelighed. Vores løbebukser kommer med fleksibel talje, og kombineret med elastisk snøre i livet er det nemt og hurtigt at hoppe i dine løbebukser. Designs med lynlås ved anklerne gør det nemt at justere pasformen ved fødderne.

Giv din løbegarderobe en opdatering

Som et led i adidas' ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald er store dele af vores kollektioner lavet med genanvendte materialer. På denne måde kan du med god miljø-samvittighed give din garderobe en velfortjent opdatering. Mix og match vores smarte løbebukser med matchende overdele eller leg med farverne for et mere iøjnefaldende look. Til de dage hvor din motivation har brug for et ekstra boost, har vi designet løbebukser til kvinder der ser så lækre ud, at du ikke kan lade være med at snøre løbeskoene og vise dit outfit frem på løberuten. Fra begynder til professionel - adidas designer løbebukser der støtter op om dine mål.