alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbebukser til kvinder

 
[99]

Fra de korte versioner til de isolerede vinterløbebukser. Shop løbebukser til kvinder fra adidas. Prøv vores åndbare teknologier som AEROREADY, smarte designdetaljer og overlegen komfort.

Run Icons 7/8 Soft Shell Running bukser
Fast Running bukser
ADIZERO PANT
Joggingbukser
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport tights
Terrex Agravic Trail Running 2.5-Layer regnbukser
Run Icons 3-Stripes Wind løbebukser
Coldweather AEROREADY Training bukser
Coldweather AEROREADY Training bukser
Own the Run 7/8 Running leggings
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Plus Size tights
Techfit Pixeled Camo tights
AEROREADY Designed to Move Cotton-Touch 7/8 tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Own the Run 7/8 Running Plus Size leggings
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
Run Icons 7/8 løbetights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino tights
Training Essentials High-Waisted 7/8 tights
Run Icons 7/8 løbetights
Formotion Sculpt tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino tights
FastImpact Running 7/8 tights
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
FastImpact Running 7/8 tights
Adizero Long Running tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino 3/4 tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino 3/4 tights
FastImpact Running Leopard 7/8 tights
Terrex Agravic tights
FastImpact Running Leopard 7/8 tights
Formotion Sculpt Plus Size tights
Terrex Agravic XC Race tights
Terrex Agravic Hybrid Trail-Running bukser
Terrex Agravic XC Athlete bukser
Terrex Agravic XC tights
Own the Run 7/8 Running leggings
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
Techfit Period-Proof 7/8 tights
adidas by Stella McCartney TruePace Running tights
Own the Run 3/4 Running leggings
adidas x Rich Mnisi Running tights
1 / 3
Side:af 3

Holdt hovedet koldt og kroppen varm

De fleste løbere kender til stive muskler og kolde led. Måske kender du også til gennemsvedte og våde bukser? Med løbebukser til kvinder fra adidas er det slut med det hele. Til sommerens varme dage får du løbebukser med vores mest åndbare AEROREADY-teknologi, der leder sveden væk fra kroppen og holder dig tør i længere tid. De smarte membraner sørger for at sveden ledes til materialets overflade, hvorefter det fordamper. Når de koldere måneder kommer snigende, kan du trække i vores lune løbebukser specialdesignet til vintermånederne. Med dem får du ekstra isolering, så kroppen kan holde på varmen hele året.

Fuld beskyttelse hele vejen til målstregen

adidas løbebukser sikrer optimal beskyttelse fra start til slut. Løbebukser til kvinder med en smule elastan giver bukserne øget fleksibilitet og derved forbedret bevægelighed. Vores løbebukser kommer med fleksibel talje, og kombineret med elastisk snøre i livet er det nemt og hurtigt at hoppe i dine løbebukser. Designs med lynlås ved anklerne gør det nemt at justere pasformen ved fødderne.

Giv din løbegarderobe en opdatering

Som et led i adidas' ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald er store dele af vores kollektioner lavet med genanvendte materialer. På denne måde kan du med god miljø-samvittighed give din garderobe en velfortjent opdatering. Mix og match vores smarte løbebukser med matchende overdele eller leg med farverne for et mere iøjnefaldende look. Til de dage hvor din motivation har brug for et ekstra boost, har vi designet løbebukser til kvinder der ser så lækre ud, at du ikke kan lade være med at snøre løbeskoene og vise dit outfit frem på løberuten. Fra begynder til professionel - adidas designer løbebukser der støtter op om dine mål.