alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Løbebukser til damer

 
[25]

Giv dig selv den bedste start på træningen med løbebukser til damer

Noget af det vigtigste når man skal i gang med sin træning, er selvfølgelig at man har det rette par løbebukser til damer. Der findes en lang række varianter at vælge mellem hos adidas. En del foretrækker at drage ud på løbeturen iført tætsiddende bukser. Mens andre er mere til den løstsiddende stil når de er på udkig efter det rette par løbebukser til damer. Hvad enten du er til den ene eller anden model, kan du dog være garanteret en skøn bevægelsesfrihed. Der er også løbebukser til damer, der er fantastisk velegnede til vandreture eller andre situationer i forbindelse med udendørs aktiviteter. De holder dig varme og tørre, og du kan trække dem over sko og shorts, så du ikke skal bekymre dig om vejret mens du er af sted. Nogle er lavet af softshell, der er åndbart, og giver dig fuld fokus på din vandretur eller måske til din tur på ski ned af bakkerne.

Vis dig positivt frem med de rette løbebukser til kvinder

Nogle af de løbebukser til kvinder der findes hos adidas er fremstillet af letvægtsstof, hvilket både gør at du holdes varm og tør undervejs på din løbetur, men det betyder også at de er særdeles behagelige og praktiske at have på. Med et par løbebukser til kvinder vil du desuden have den fordel, at du ikke nødvendigvis behøver at klæde om efter træningen eller turen ud i naturen, hvis du lige skal ordne lidt indkøb på vej hjem, eller måske står og pludselig får gæster på besøg. Du kan sagtens bruge disse modeller også i dagligdagen, og der er masser af muligheder for at sammensætte dit outfit på den måde du vil. Der er flere forskellige farver og udgaver, og du vil altid have følelsen af at være klar, uansethvad end der kommer i din retning.