alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbejakker til damer

 
[25]
Gå på opdagelse i det farverige udvalg af løbejakker til damer for, hvad end du er nybegynder eller har deltaget i flere maratonløb, fortjener du en løbejakke af høj kvalitet.

Løbejakker til damer der vil nå lidt længere

Det er altid en anelse sjovere at løbe, hvis man gør det i en jakke af høj kvalitet. Hos adidas kan du vælge blandt et hav af forskellige løbejakker til damer, som alle er skabt af behagelige materialer, der sikrer høj komfort fra start til slut. Takket være moderne teknologier, som WIND.RDY er du nemlig garanteret designs, der ikke blot ser godt ud, men som også kan holde til selv de mest krævende løbeture. Nyd følelsen af at løbe i en let og åndbar løbejakke, der beskytter dig mod kulde og vind på alle årets dage.

Nyd enhver løbetur

Få ting er så fantastiske som følelsen efter en god løbetur, men somme tider er det dog alligevel svært at komme ud af døren. Nogle gange er tanken om at løbe i kulde eller regn bare nok til at holde en indendørs, hvilket er grunden til, at du hos adidas kan finde løbejakker til damer, der kan klare enhver sæson. De lette og vandafvisende vindjakker betyder, at du ikke skal bekymre dig om hverken skiftende temperaturer eller regn, da du er sikret god beskyttelse imod forskellige vejrforhold.

En løbejakke, som passer til dit løb og din stil

Det er ikke kun komfort og isolering mod vejr og vind, du kan forvente af enhver style i udvalget af løbejakker til damer. Hos adidas mener vi nemlig, at man sagtens kan tage sin sport seriøst samtidig med, at man ser fantastisk ud. Derfor kan du gå på opdagelse i et hav af forskellige farver og mønstre, som med garanti vil få et smil frem på læben.