alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Løbejakker til damer

 
[37]

Løbejakker til damer: træn både ude og inde med beskyttelse

Løb for livet og motionér dig til et bedre helbred. I det rette outfit bliver det som en leg at tage endnu en kilometer på din vej. Løbejakker til damer er din sikkerhed i alt slags vejr, så du kan vedligeholde formen – uanset temperatur. De kølige vintertimer i fitnesscenteret kan varmes op i en af de lette løbejakker med isolering. Undgå at blive kold med løbejakker til damer, så overkroppen holdes varm og spændstig. Regn og blæst udendørs. Det er ingen hindring. Du trækker blot i en af de beskyttende løbejakker til damer. WIND.RDY og RAIN.RDY er innovative teknologier, der lukker af for træk og vand. Fugt og sved slipper du også af med. Vælg blot et design med AEROREADY, der med sine svedtransporterende fordele holder kroppen tør.

Løbejakker til kvinder får dig i løbehumør

Du kommer ikke til at gå ned på løbejakker til damer. Der er overtøj med vindkrave og hætte til de stormende ture. Og der er selvfølgelig også designs med mesh-indsatser for yderligere luftcirkulering. Lommer med lynlås, reflekser eller justerbare snøre er blot nogle af de mange brugbare detaljer, som giver dig ekstra komfort på løbeturen. Bær dit overtøj for sig selv, når vejret tillader det, eller kombinér det med resten af dit løbetøj. Storbyens moderne løbelivsstil stiller krav til både mode og funktionalitet. adidas løbejakker til damer er lig begge dele. Vælg alt lige fra de klassiske modeller med 3-Stripes som omdrejningspunkt, eller gå hele vejen i en fashionista-jakke fra Stella McCartney. Korte eller lange løbejakker til damer. Løstsiddende eller tætsiddende. Du vælger selv, og resten sørger teknologierne for. Komfort, mode og beskyttelse i ét. Løb afsted i dit eget tempo på løbebånd. Eller snup en frisk tur i byen eller naturen med adidas ved din sikre side.