alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbebukser

 
[54]
1 / 2
Side:af 2

Løbebukser der holder kroppen varm

Kolde led og muskler er bedst at undgå i forbindelse med løb. Samtidig vil du heller ikke svede for meget. Men bare rolig – løbebukser er skabt til at tage sig af din krops reaktioner under den populære sport. Når vejret er for koldt til shorts, kommer de lange designs dig til undsætning. De sørger for at holde benene godt varme under sport. Samtidig er fugtabsorberende AEROREADY-teknologier med til at holde dine ben tørre. Membranerne er nemlig skabt til at lede fugt ud på overfladerne, hvorefter den fordamper. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at kunne løbe i varmt vejr. Når du skal ud og løbe om vinteren vælger du blot et par løbebukser med isolering, så vinden ikke siver ind til huden. Løbebukser er kendetegnet ved løse pasformer, der modsat tights, giver mere luft omkring benene.

adidas løbebukser indfrier dine forventninger

Træk i et par adidas løbebukser og lad dem yde fuld beskyttelse hele vejen til mål. En vis procentdel elastan giver tilpas strækbarhed, så du med det lange ben foran kan skabe resultater. Du kan selvfølgelig også til hver en tid bruge dine løbebukser til opvarmning, eller som casual benbeklædning i det daglige. Genanvendte materialer og adidas deltagelse i Better Cotton-initiativet sætter øget fokus på miljø og klima, så du også automatisk får det aspekt med, når du løber. Har du brug for ekstra ventilering udover de åndbare materialer, så gå efter et par løbebukser med mesh-indsatser for øget cirkulation. Har du brug for at komme hurtigt i og ud af dine løbebukser - eksempelvis under multisport-konkurrencer, så er designs med lynlåse ved anklerne meget oplagte. Elastik om livet og justerbar snøre sikrer din perfekte pasform, så du kan overhale konkurrenterne på løbebanen. Linjen er dermed lagt til nye ambitioner inden for løb i et par af de velsiddende sportsbukser.