alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbebukser

 
[31]
Forskellen findes i de små detaljer. Mærk selv, hvordan de innovative teknologier og fleksible materialer i vores løbebukser booster din løbeglæde. Fra Åndbar AEROREADY til fleksibelt genanvendt polyester med smarte mesh-indsatser.

Stilrene løbebukser designet til målstregen

I flere årtier har adidas designet løbebukser til alle aldre. Vi brænder for athletic wear, der optimerer din performance og hjælper dig med at nå dine mål. Alle løbere kender fornemmelsen af tunge fødder og trætte ben. Dage hvor motivationen har brug for et ekstra boost. Vores løbebukser giver dig den sidste portion motivation, så du kan opnå alle dine løbe-mål. Gennem åndbare teknologier som AEROREADY får du løbebukser, der leder sveden væk fra kroppen og holder dig tør i længere tid. Kombineret med vores skarpe designs og det ikoniske Trefoil-logo på løbebukserne finder du et stort udvalg af løbebukser, du har lyst til at vise frem til verden.

Hold kroppen varm og hovedet koldt

Lad ikke vind og vejr holde dig tilbage. Selvom vejrudsigten lover regn og koldere temperaturer, kan du stadig nyde din løbetur. Vores smarte løbebukser med isolering krammer sig om dine ben og hjælper din krop med at holde på varmen. De varmere løbebukser er ofte designet med en lidt løsere pasform end de klassiske tights, hvilket også giver rum til et ekstra par nedenunder.

Bæredygtige og højtydende materialer

Hos adidas har vi en ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald. Ved at benytte genanvendte materialer samt samarbejde med Better Cotton Initiative sænker vi produktionens emissioner og skaber løbebukser med respekt for jorden. Træk i løbebukser med god miljøsamvittighed, og nyd samtidigt materialernes høje kvalitet, optimerede fleksibilitet og totale bevægelsesfrihed. Hvis du ikke vil bruge for meget tid på at skifte, kan du vælge vores smarte løbebukser med lynlås ved anklerne. For øget bevægelighed har vi designet løbebukser med smarte mesh-indsatser ved sider og lommer