alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

X sort

 
[16]

adidas X sort: en iøjnefaldende fodboldteknologi!

Spark den lige i krydset, og lad målnettet blafre! adidas X er serien med uovertruffen designkvalitet, der får dig op i fart. Tilmed i farven sort, der kan gå til alt. De aerodynamiske fodboldsko er acceleration og tempo, der vækker opsigt blandt modstandere. Oplev et eksplosivt boost under egne fødder. Et opadgående frontparti minder om sprintløberens ergonomi, der giver dig et afsæt og en fremdrift, som styrker din hurtighed. Iklædt adidas X sort er din affjedrende funktion intakt konstant, da særlige indsatser i kulfiber giver fart og skub i den rigtige retning. Placér hælen solidt ved hvert et skridt på banen med 3D-støbte bagpartier, der naturligt tilpasser sig dine bevægelser. adidas X sort er komfort hele vejen rundt. Elasticitet og åndbare fibre på overdelene giver både bevægelsesfrihed og et tørt fodklima, så du på behagelig vis kan snøre modstanderen. Designs uden snørebånd er yderligere med til at give en soklignende pasform og facon, hvor dine fodboldfødder smelter sammen med materialerne.

adidas X sort: Når du skal i målhumør!

Indendørs eller udendørs? adidas X sort er ved din side i alle sæsonens forskellige kategorier. Skal du spille på fast eller blødt underlag eller måske kunststofbaner? Effektive knopper i den passende længde er monteret på fodboldstøvlerne. Bor dine sko som syle ned i mudder, og stå fast, mens modstanderen skøjter omkring. Der er dømt knopkonstruktioner med optimeret greb. Spil bold i bæredygtighedens tegn. Genanvendte materialer er omtanke for miljøet, så ressourceforbruget og emissioner kan reduceres. Sug fodbolden til dine fødder, og mærk den tekniske boldkontrol. adidas X sort er den mørkeste farve af alle. Nyd kulsorte designs om fødderne, eller vælg farven i kombination med andre dragende toner. Kom nemt ind og ud af støvlerne med det hævede ankelstykke, der lader dig let få fat, så du bliver kamp- eller sofaklar på nul komma fem.