alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbetoppe

 
[69]

Åndbare designs og innovative materialer er de ord, som bedst beskriver det store udvalg af løbetoppe hos adidas. Gå på opdagelse og find den, som passer perfekt til dig og din sport.

1 / 2
Side:af 2

Løbetoppe, der kan bruges til mere end en løbetur

Enhver sport kræver, at du er iført tøj, som altid lader dig yde dit bedste. Det er sandt, hvad end du løber i naturen eller giver den maksimal gas i fitnesscenteret. Det store udvalg af løbetoppe fra adidas er skabt til at kunne klare selv de mest intense træninger, og de leverer stadig den højeste komfort. AEROREADY er blot en af de moderne teknologier, som sikrer, at du kan føle dig godt tilpas i åndbare og fugtabsorberende materialer. Træn lidt hårdere og løb lidt længere i en top, der kan holde til det.

Frihed til at træne præcis, som du vil

Et komfortabelt snit er afgørende, hvis du ønsker at opnå den ultimative bevægelsesfrihed på løbeturen. Derfor kan du hos adidas vælge blandt forskellige styles, der tillader, at du springer, løber eller løfter på præcis den måde, du ønsker. Det gælder, uanset om du er til lange ærmer og et afslappet fit eller foretrækker en ærmeløs top med en tætsiddende pasform. Oplev fornemmelsen af lette og luftige materialer, som leder fugten væk fra kroppen og giver en behagelig følelse fra start til slut.

Bevar den gode stil i enhver situation

De mange løbetoppe hos adidas er skabt til at give dig et smil på læben takket være den komfort og støtte, som de leverer på alle dine løbeture, og det er endda ikke den eneste grund til at smile: De mange flotte designs betyder, at du kan holde dit look skarpt, hvad end du foretrækker naturlige nuancer eller farverige kontraster. Find den løbetop, der til enhver tid bedst lader dig udtrykke din personlige stil.