alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Shorts

 
[922]
Designed for Training shorts
Techfit Training Short tights
3-Stripes shorts
Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes shorts
HIIT Spin træningsshorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes shorts
Condivo 22 træningsshorts
Own the Run Short Running tights
Own the Run shorts
Linen shorts
Adicolor Classics High-Waisted Primeblue Plus Size korte tights
Adicolor shorts
Allover Print Bike leggings
Designed for Gameday shorts
Arsenal 22/23 udebaneshorts
Tiro Essentials shorts
Ergo Tennis shorts
AEROREADY Designed for Movement shorts
Marathon 20 shorts
Designed 4 Running Two-in-One shorts
Manchester United 22/23 udebaneshorts
Condivo 22 træningsshorts
Manchester United 22/23 tredjeshorts
3-Stripes shorts
Club Tennis 3-Stripes shorts
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
Entrada 22 træningsshorts
Designed for Training shorts
Bermuda shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
FastImpact Running Bike Short tights
HIIT Mesh træningsshorts
3-Stripes shorts
Pacer 3-Stripes Woven Two-in-One shorts
Designed 2 Move shorts
Manchester United FC Third Authentic shorts
Techfit 3-Stripes Training Short tights
Entrada 22 træningsshorts
Entrada 22 shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Techfit Training Short tights
AEROREADY Designed for Movement shorts

Shorts og bare ben er lige sagen i sommervarmen

Når det er tid til at have bare ben, så ved man, det er sommer! Men det kan også være alle mulige andre årstider. Indendørssport kan nemlig dyrkes hele året rundt og shorts er de perfekte benklæder til det hele. Korte bukser fra adidas er for længst blevet populære både på og udenfor sportsbanen. Moderigtige snit og farver samt 3-Stripes - eller andre af vores ikoniske logoer - fuldfører dit look. Materialerne er naturligvis valgt, så du opnår komfort på kroppen. Blød og lækker isoli er ofte anvendt på bagsiden, mens overfladerne kan være forsynet med alt fra UV-beskyttelse til vandtæthed. HEAT.RDY sørger eksempelvis for afkøling og åndbarhed, så du kan forblive tør under sport. Stort set alle sportsgrene kræver en del benarbejde. Derfor er elastan også en vigtig ingrediens, når der fremstilles shorts. adidas er tilmed en del af Better Cotton-initiativet, så genanvendelighed er i høj fokus.

Frirum til dine sportsben

Du kommer vidt omkring i udvalget med shorts. Dyrk dine yndlingssportsgrene, eller prøv kræfter med nye aktiviteter. adidas sætter gang i din sportskarriere, uanset om du er til fodbold, svømning, løb, boksning, tennis, yoga eller alt mulig andet. Korte bukser er lig med sport. Men de er også lig med afslappet hverdagstøj. Derfor er shorts noget, som du ikke vil gå ned på. Dine ben fortjener det bedste og vi sørger for, at teknologierne holder dig komfortabel samtidig med, at designstilen er atletisk og cool. Tætsiddende cykelshorts, løbetights eller badeshorts. Eller baggy modeller til basketball eller fodbold. Hver en sportsgren har egne krav til ben-teknik og bevægelser. Derfor finder du korte bukser i alle afskygninger. Og tilmed i mange forskellige længder. For skal de være lårkorte, knælange, i fuld længde eller noget helt fjerde? Det hele afhænger af dine ønsker og behov, for adidas er din shorts-favorit til både hverdag og sport.