alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Shorts

 
[929]
Club Tennis 3-Stripes shorts
Bike Short tights
Tiro Essentials shorts
Club Tennis 3-Stripes shorts
Manchester United 22/23 hjemmebaneshorts
Yoga Essentials High-Waisted Short tights
Entrada 22 shorts
Blue Version Chile 62 shorts
3-Stripes shorts
Marimekko Rib Knee Length Short Tights
Real Madrid 22/23 tredjeshorts
Sweden Tiro 23 træningsshorts
AEROREADY Designed for Movement shorts
Sweden 22 hjemmebaneshorts
AEROREADY Made for Training Minimal shorts
Adicolor Essentials Trace shorts
HIIT Spin træningsshorts
Bosnia 22 udebaneshorts
Real Madrid 22/23 tredjeshorts
Techfit Volleyball shorts
Tennis U.S. Series Ergo shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Essentials 3-Stripes cykelshorts
Germany 22 hjemmebaneshorts
3-Stripes shorts
Manchester United 22/23 udebaneshorts
Ergo Tennis shorts
Arsenal 22/23 tredjeshorts
3-Stripes shorts
Designed 4 Running Two-in-One shorts
Arsenal Condivo Pro 22 træningsshorts
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
Manchester United 22/23 udebaneshorts
Terrex Agravic Pro Trail Running shorts
Designed for Training shorts
Club Tennis shorts
Techfit Bike korte tights
Club Tennis 3-Stripes shorts
Germany 22 hjemmebaneshorts
Arsenal 22/23 udebaneshorts
Terrex Agravic Pro Trail Running shorts
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
Tiro Essentials shorts

Shorts og bare ben er lige sagen i sommervarmen

Når det er tid til at have bare ben, så ved man, det er sommer! Men det kan også være alle mulige andre årstider. Indendørssport kan nemlig dyrkes hele året rundt og shorts er de perfekte benklæder til det hele. Korte bukser fra adidas er for længst blevet populære både på og udenfor sportsbanen. Moderigtige snit og farver samt 3-Stripes - eller andre af vores ikoniske logoer - fuldfører dit look. Materialerne er naturligvis valgt, så du opnår komfort på kroppen. Blød og lækker isoli er ofte anvendt på bagsiden, mens overfladerne kan være forsynet med alt fra UV-beskyttelse til vandtæthed. HEAT.RDY sørger eksempelvis for afkøling og åndbarhed, så du kan forblive tør under sport. Stort set alle sportsgrene kræver en del benarbejde. Derfor er elastan også en vigtig ingrediens, når der fremstilles shorts. adidas er tilmed en del af Better Cotton-initiativet, så genanvendelighed er i høj fokus.

Frirum til dine sportsben

Du kommer vidt omkring i udvalget med shorts. Dyrk dine yndlingssportsgrene, eller prøv kræfter med nye aktiviteter. adidas sætter gang i din sportskarriere, uanset om du er til fodbold, svømning, løb, boksning, tennis, yoga eller alt mulig andet. Korte bukser er lig med sport. Men de er også lig med afslappet hverdagstøj. Derfor er shorts noget, som du ikke vil gå ned på. Dine ben fortjener det bedste og vi sørger for, at teknologierne holder dig komfortabel samtidig med, at designstilen er atletisk og cool. Tætsiddende cykelshorts, løbetights eller badeshorts. Eller baggy modeller til basketball eller fodbold. Hver en sportsgren har egne krav til ben-teknik og bevægelser. Derfor finder du korte bukser i alle afskygninger. Og tilmed i mange forskellige længder. For skal de være lårkorte, knælange, i fuld længde eller noget helt fjerde? Det hele afhænger af dine ønsker og behov, for adidas er din shorts-favorit til både hverdag og sport.