alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Shorts

 
[865]
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
LOUNGEWEAR Must Haves Badge of Sport shorts
Essentials 3-Stripes Colorblock Oversized shorts
Adicolor Essentials Trefoil shorts
Essentials Slim Logo Plus Size shorts
adidas Essentials shorts
3-Stripes shorts
AEROREADY Made for Training Minimal shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes shorts
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
Designed for Gameday shorts
adidas Essentials shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Own the Run shorts
Adicolor Essentials Trace shorts
Adicolor Essentials Short tights
Adicolor Essentials Trefoil shorts
Træningsshorts
3-Stripes shorts
Own the Run shorts
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
Ergo Tennis shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Club Tennis 3-Stripes shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes shorts
Essentials Slim 3-Stripes shorts
Designed 4 Running shorts
Entrada 22 træningsshorts
3-Stripes Sweat shorts
Marathon 20 shorts
Adicolor Essentials Trace shorts
Essentials 3-Stripes cykelshorts
FastImpact Running Bike Short tights
Designed for Training shorts
Condivo 22 træningsshorts
Adicolor Classics High-Waisted Primeblue Short tights
Club Tennis 3-Stripes shorts
Techfit Training Short tights
AEROREADY løbeshorts
HIIT 45 Seconds Two-in-One shorts
Designed 4 Running shorts
Ergo Tennis shorts
Own the Run Short Running tights

Shorts og bare ben er lige sagen i sommervarmen

Når det er tid til at have bare ben, så ved man, det er sommer! Men det kan også være alle mulige andre årstider. Indendørssport kan nemlig dyrkes hele året rundt og shorts er de perfekte benklæder til det hele. Korte bukser fra adidas er for længst blevet populære både på og udenfor sportsbanen. Moderigtige snit og farver samt 3-Stripes - eller andre af vores ikoniske logoer - fuldfører dit look. Materialerne er naturligvis valgt, så du opnår komfort på kroppen. Blød og lækker isoli er ofte anvendt på bagsiden, mens overfladerne kan være forsynet med alt fra UV-beskyttelse til vandtæthed. HEAT.RDY sørger eksempelvis for afkøling og åndbarhed, så du kan forblive tør under sport. Stort set alle sportsgrene kræver en del benarbejde. Derfor er elastan også en vigtig ingrediens, når der fremstilles shorts. adidas er tilmed en del af Better Cotton-initiativet, så genanvendelighed er i høj fokus.

Frirum til dine sportsben

Du kommer vidt omkring i udvalget med shorts. Dyrk dine yndlingssportsgrene, eller prøv kræfter med nye aktiviteter. adidas sætter gang i din sportskarriere, uanset om du er til fodbold, svømning, løb, boksning, tennis, yoga eller alt mulig andet. Korte bukser er lig med sport. Men de er også lig med afslappet hverdagstøj. Derfor er shorts noget, som du ikke vil gå ned på. Dine ben fortjener det bedste og vi sørger for, at teknologierne holder dig komfortabel samtidig med, at designstilen er atletisk og cool. Tætsiddende cykelshorts, løbetights eller badeshorts. Eller baggy modeller til basketball eller fodbold. Hver en sportsgren har egne krav til ben-teknik og bevægelser. Derfor finder du korte bukser i alle afskygninger. Og tilmed i mange forskellige længder. For skal de være lårkorte, knælange, i fuld længde eller noget helt fjerde? Det hele afhænger af dine ønsker og behov, for adidas er din shorts-favorit til både hverdag og sport.