alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbeshorts til mænd

 
[63]
1 / 2
Side:af 2

Realisér dine træningsmål med adidas løbeshorts til mænd

Før et vigtigt konkurrenceløb er de fleste løbere urolige over deres tøjvalg. Under udviklingen af adidas løbeshorts til mænd, har alle de vigtige parametre, til at kunne fremstille de ultimative løbeshorts, været i fokus. Materialevalget gør sig gældende ved at optimere ventilationen omkring din hud. Det åndbare stof er fremstillet i garn, som er spundet med mineraler, der giver din hud en afkølende effekt under hård træning eller konkurrenceløb på varme dage. Derudover sikrer indsatser i mesh, at luften cirkulerer rundt for at flytte varmen væk fra din hud.

Optimér din træning med adidas løbeshorts til mænd

Hvis du tager din træning seriøst, tager du også dit løbetøj seriøst. Uanset om du træner interval-, tempo- eller distanceløb spiller dit løbetøj en vigtig rolle i din præstation. Særligt på varme dage, når solen bager, er det altafgørende at iklæde sig løbeshorts, som giver en følelse af veltilpashed. På dine intervalløb eller ved fartleg i højt tempo tager du naturligt nok længere skridt. Dette stiller store krav til pasformen i dine løbeshorts. En perfekt pasform i adidas løbeshorts til mænd rammer balancen mellem tæt- og løstsiddende og giver dig fri bevægelighed, når du sætter spurten ind under intens træning eller med målstregen i sigte.

Løb med god samvittighed i adidas løbeshorts til mænd

Bæredygtighed indgår også i fremstilling af adidas løbeshorts. Flere modeller er lavet af genanvendt polyester eller genanvendt plastikaffald indsamlet fra verdenshavene. Dermed er du med til at støtte op om indsatsen med at fjerne de store mængder plastikaffald fra havene. Det kan være fristende at træne om aftenen, når temperaturen på en varm dag er faldet. Reflekserne på løbeshortsene gør, at du bliver set i mørket på veje og stier. Du har også mulighed for at tage nøgler, telefon og andre småting med på din løbetur. Flere af løbeshortsene er udstyret med en udvendig lomme med lynlås, som sikrer dine værdier.