alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbebukser til mænd

 
[11]

Sprint af sted i smarte løbebukser til mænd

En vigtig forudsætning, for at komme godt i gang med sin træning, er naturligvis at man har et par gode løbebukser til mænd. Hos adidas er der en lang række forskellige modeller at vælge imellem til både mænd og kvinder. Nogle foretrækker at løbe i tætsiddende bukser, eksempelvis med tilspidsede bukseben, som blandt andet sikrer en strømlinet pasningsform og sidder tæt på benene under turen. Andre foretrækker lidt mere løstsiddende løbebukser til mænd, da de føler sig mere frie og har større bevægelsesfrihed med disse. Det er også muligt at finde en par løbebukser til mænd, som er trekvartlange og dermed giver dig masser af mobilitet under træningen eller løbeturen. Produceret i strækbart stof og med mesh-indsatser, hvilket fører varme og fugt væk fra huden, så du kan undgå at føle dig våd og klam af sved efter din hårde træning.

Kom i den rette stemning med løbebukser til mænd

En række af vores løbebukser til mænd er produceret i letvægtsstof, og holder dig tør på løbeturen, da det fører varme og fugt væk fra huden. Med et par løbebukser til mænd fra adidas kan du også være smart klædt på, og eventuelt bruge dem på vejen til din træning eller kamp. Du har styr på dit outfit, der er en god og behagelig pasform, og du kommer i den helt rette stemning før kampstart med disse løbebukser til mænd. Du finder dem i flere forskellige farver og udgaver, og du kan uden problemer bruge dem også til hverdag og dermed føle dig klar og fit for fight til alle udfordringer, også i den daglige gøren. Du kan også finde en specialudviklet pasform med adidas Primeknit, der er løbebukser til mænd med en 360-graders reflektering på benene, og med den tætte pasform, føler du nærmest bukserne er malet på og du kan flyve af sted også når mørket falder på.