alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: adidas Ultraboost til kvinder

 
[34]
Ultraboost 5 DNA sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Ultraboost 1.0 DNA sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
ULTRABOOST_20 W
Ultraboost Web DNA sko
Ultraboost Slip-On DNA sko
ULTRABOOST 5.0 DNA SLIP-ONS
Ultraboost 5 DNA sko
Ultraboost Web DNA sko
Ultraboost 5 DNA sko
ULTRABOOST WEB DNA
Ultraboost Web DNA sko
Ultraboost 5 DNA sko
Ultraboost 1.0 rLEA Lab sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Ultraboost 1.0 DNA sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Ultraboost 1.0 DNA sko
ULTRABOOST_S.RDY W
ULTRABOOST_20 W
Ultraboost Slip-On DNA sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
ULTRABOOST DNA
Ultraboost Web DNA sko
Ultraboost rLEA Lab sko
UB22 Crew sokker
UB22 Crew sokker

Black Friday: adidas UltraBoost til kvinder – et puf i den rigtige retning!

Selvom vi har været på banen siden 1949, så kommer der stadig masser af nye innovationer til. Boost er en banebrydende teknologi, der første gang blev lanceret i 2013, men der er sket en udvikling fra dengang og til nu. Siden 2015 har du nemlig kunnet få fingrene i UltraBoost. For at gå endnu mere i detalje med årstal og datoer, så kan du sætte den sidste fredag i november som en mærkedag. Black Friday: adidas UltraBoost til kvinder er lig med nedskårede priser og masser af fart under fusserne. Du kan glæde dig til løbesko med Boost-såler helt fra hæl til tå. Kend dem på de utallige små kapsler, der buler let ud på sålkanterne, og mærk dem på deres evne til at yde stødabsorbering. Black Friday: adidas UltraBoost til kvinder er især kendetegnet ved én unik ting: returenergi. Sål-teknologien er nemlig skabt til at kunne absorbere kraften fra dine skridt og gøre energien til en fordel, som sikrer komfortabel fremdrift.

Udsalgsfredag med adidas UltraBoost til kvinder: uhørte besparelser til dine fødder

Sålerne er et stort fokuspunkt ved UltraBoost. Du kan løbe hele året rundt på forskellige typer af underlag med dine nye løbesko på fødderne. Brølstærke Continental™-bunde giver optimal greb, der får dig til at stå bedre fast. Udsalgsfredag med adidas UltraBoost til kvinder er naturligvis også designet med overdelene i fokus. Fleksibel og åndbar Primeknit er teknologien, der holder dine fødder tempererede. De strikkede og sok-lignende designs giver fodfrihed på behagelig vis. UltraBoost er lige effektiv til dine seriøse løbeture og til hverdagens gåture. Farverige designs og futuristiske styles kan matches med alt fra træningstøj til kjoler og jeans. Samtidig er materialerne super lette, så du bliver flyvende på løbebanen. Black Friday med adidas UltraBoost til kvinder er fordele på rad og række, som du ikke vil sige nej til!