alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Sandaler og klipklapper til kvinder

 
[11]
Originals Rød adilette sandalerOriginals Rød adilette sandaler

adilette sandaler

Originals

Kvinder Originals Orange Adilette Lite sandalerKvinder Originals Orange Adilette Lite sandaler

Adilette Lite sandaler

Kvinder Originals

Black Friday: sandaler og klipklappere til kvinder – gør et fund til uhørte priser!

Det er godt nok på den sidste fredag i november, at det kæmpe udsalg foregår, men derfor kan du godt tage forskud på sommer og sol. Med forberedelserne i orden kan du gøre en super handel på Black Friday: sandaler og klipklappere til kvinder. Det er netop på dage som disse, at du skal slå til og fylde skogarderoben op til fordelagtige priser. Der er dømt komfort til sommerfødderne. Fodsenge med tilpas bløde såler tilpasser sig dine fødders former med det samme, så du kan slentre langs stranden med det store sommersmil på. Black Friday med sandaler og klipklappere til kvinder kan selvfølgelig også bruges resten af året. Hvad enten det er til rejser til varmere lande eller til indendørsoplevelser i badeland, spa eller svømmehal. Praktiske slip-on-konstruktioner lader dig nemt komme ind og ud af klipklapperne, så du hurtig kan komme i havet eller op til iskiosken.

Fredagsbrag i november med sandaler og klipklapper til kvinder: chancen er din!

Der er dømt spotpriser på sorte fredag. Samtidig får du glæde af vores umiskendelige logo og fede designs. Et fredagsbrag i november med sandaler og klipklappere til kvinder vil ingen misse. Skoene er naturligvis fremstillet i hurtigtørrende materialer, så du bliver klar til vandsportsaktiviteter af enhver art. De ergonomiske såler med de helt rette fald, lader desuden vand prelle af. Formstøbte EVA-såler lavet i ét samlet stykke sørger for komfort uden forstyrrelser under fødderne. Forhøjede kanter hele vejen rundt er med til at yde optimeret støtte, så du føler dig mere forbundet til underlaget, hvad enten det er bakket strandsand eller fugtige klinker. Black Friday: sandaler og klipklappere til kvinder er funktionalitet og mode toppet med skarpe priser, så dine fødder bliver klædt på til sport og hverdag, lige som du ønsker det.