alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cykelbukser

 
[5]

Oplev veldesignede og tekniske cykelbukser til alle former for cykelsport. Vores kollektioner holder dig både varm og komfortabel i sadlen og leder sveden væk fra kroppen. Fra startskud til målstreg.

Tekniske cykelbukser til optimal præstation

Hvad end du sætter dig op på din motionscykel, peleton, racercykel eller hver dag benytter din cykel som transportmiddel, så er det essentielt, at dine cykelbukser støtter op om dine bevægelser. Cykelsporten sætter helt unikke krav til buksernes slidstyrke, konstruktion og polstring. Derfor har vi designet et bredt udvalg af åndbare og tekniske cykelbukser, der matcher din foretrukne cykelstil.

Bukser til cykling på lange, beskidte trails

Hvis du helst vil bruge din fritid i sadlen og besejre nye trails, så skal dine bukser følge med. adidas' tekniske cykelbukser til den mere ekstreme del af cykelsporten er designet til det våde, beskidte og uforudsigelige terræn. Bukserne er slidstærke og skabt med forstærkede sømme, der ikke bare forlænger buksernes levetid, men også kan holde til de udfordringer, du udsætter dem for. Firevejesstræk giver dig en let og luftig fornemmelse med bukser, der kan følge med din krops bevægelser. Det smarte hook-and-loop justeringssystem ved livet sikrer, at bliver bukserne siddende, hvor de skal.

Hold styr på det essentielle

adidas' tekniske cykelbukser til cykling på ujævne trails tilbydes med smarte lynlåslommer, så kan du holde vigtige ejendele som mobil, pung og nøgler tæt ved kroppen. Hvis din cykel er dit daglige transportmiddel, skal du have cykelbukser, der ikke bare holder til den daglige bevægelse, men som matcher din personlige stil. Du finder derfor tekniske cykelbukser i klassisk adidas-stil. Vores ikoniske 3-Stripes viser din dedikation til sportsmoden og passer perfekt ind i den urbane og streetstil-inspirerede garderobe. De smarte ankelstropper holder buksekanten væk fra kæden og jord væk fra eventuelle bukser indenunder. Cykelbukserne er designet med vandafvisende materialer, så du trygt kan komme fra A til B i al slags vejr.