alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Vandrestøvler og vandresko

 
[238]
1 / 5
Side:af 5

Vandrestøvler og vandresko et sikkert værn på ujævne underlag

Du behøver ikke at sidde fast derhjemme med fødderne kimet til gulvet. Der er nemlig altid mulighed for at komme ud og røre sig på nye eventyr. Vandrestøvler og vandresko sørger for, at du kan spadsere løs med komfort om fødderne. Fødderne tager det tunge læs ved hvert et skridt på dine vandreture. Men det behøver slet ikke at føles så tungt. adidas vandrestøvler og vandresko er nemlig forsynet med teknologier, der løfter komforten. Boost og Bounce er nogle af de elementer, der gør det mere behageligt at gå. Her får du stødabsorbering og energireturnering, så det bliver nemmere at overkomme udfordringer på din vej. Derfor kan du begive dig ud på brosten og stejle bakker, eller nyde deciderede vandreruter med huller, grus, stubbe eller jungleterræn, der skal forceres. Der er nemlig også styr på sålerne, som sørger for et godt greb – bl.a. takket være Continental™-gummi med høj trækkraft.

Fremad med stabilt greb!

Sålerne på vandrestøvler og vandresko er i direkte kontakt med underlagene. Til gengæld er overdelene især udsat for elementerne fra oven. Også her er du godt rustet mod det ventede og det uventede på turen. GORE-TEX® er en af de teknologier, som du kan være tryg ved. Det holder vand ude og er samtidig åndbart, så dine fødder forbliver tørre. Forstærkninger på snuder, kanter og hælpartier sørger desuden for ekstra beskyttelse, så du opnår en mere kontrolleret gang på ujævne overflader. Alt det tekniske og funktionelle er der helt styr på både foroven og forneden på alle de komfortable og fleksible vandrestøvler og vandresko. Designmæssigt kan du også fryde dig over noget for enhver smag. 3-Stripes er de ikoniske og iøjnefaldende detaljer sammen med sporty former og et væld af farver for hele familien. Vandresko er din redning på tørre underlag samt i varmere vejr, mens vandrestøvler dækker anklerne, når du skal forcere vandpytter og regnvejr. Du kan naturligvis bruge, hvad du vil, for vandtætheden og åndbarheden er intakt uanset hvad du vælger.