alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Kvinder · Trail-Løb · Sko

 
[80]

TERREX AGRAVIC FLOW 2

An athlete proven trail running shoe that will elevate your mountain game with advanced tech, including newly engineered mesh upper for even more breathability and rock protection through a full length pro-moderation foil. It's truly made for new summits!
Udforsk Agravic
1 / 2
Side:af 2

Trailløbesko fra adidas til kvinder med indbygget eventyr

Når du vil i naturen og udfordre kroppen med løb op og ned af bakker og dale, er det vigtigt med rette udstyr. Er du løber, så ved du, at det kræver god støtte, så foden, kroppen og skoene holder til hele turen - også næste gang, du snører skoene. Hos adidas finder du et udvalg af trailløbesko til kvinder, og de er alle i kendt høj kvalitet fra mærket. Du kan selv skræddersy dit valg til dit foretrukne brug. Trailløbesko til kvinder er fremstillet med ydersåle i robust gummi og med overdel i strik, som lader foden ånde. Og så er der brugt genanvendt plast alle steder, det er muligt.

   

Er du til lange ture eller korte ture?

Det betyder noget for dit valg af trailløbesko til kvinder, hvordan du løber. Holder du af lange ture, skal du for eksempel være opmærksom på støtten i skoen og have øje for komforten. Jo mere energi du får retur fra skoens indbyggede Boost-teknologi, des mindre af din egen energi kræver det. Er du til korte og intense ture, skal du være opmærksom på detaljer som energi, åndbarhed og vægt. Som kvinde, der kaster sig ud i trailsporten og leder efter løbesko, er der meget at vælge mellem hos adidas, og du finder ganske givet en trailløbesko til kvinder, der sidder fra første snøreluk.

   

Vær ét med naturen og vær unik

De mange forskellige trailløbesko til kvinder finder du i både klassiske afdæmpede farver som sort og hvid, ligesom der er sko med kraftige og mere strålende farver som gul, turkis og rød. Hvad betyder farven, tænker du måske? Den betyder noget for dit humør. Selv om det vigtigste er, at du får støtte og komfort fra skoen, skader det ikke, at din trailløbesko til kvinder samtidig også ser godt ud.