alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Sort · Vandring · Sko

 
[81]
1 / 2
Side:af 2

Gå det hårde terræn i møde med selvtillid i sorte vandrestøvler fra adidas

Når du skal gå det hårde terræn i møde, er det vigtigt, at dine sko understøtter dit mål. Hvad end du er på vej på en længere vandretur eller vil have pulsen op på de vilde trails, så er det vigtigste dine sko. Det er dem, som bærer dig gennem eventyret. Gå naturen i møde med selvtillid og tidløs stil i vores sorte vandrestøvler. Vores kollektioner af vandrestøvler er bygget til at understøtte din fods bevægelser og støtte op, selv på ujævn grund. Ydersålen i Terrez er designet med samme lave som Continental™ mountainbikedæk. Trail sko med GORE-TEX® sikrer, at dine fødder kan ånde, samtidigt med at de holder dig tør, når himlen åbner sig.

Sorte vandre støvler giver et stilrent look og sikker grund under fødderne

Når du leder efter den perfekte vandre støvle til dit behov, er det vigtigt, at du tænker over, hvad du skal bruge dem til. Skal du på en længere tur på cyklen, vil du blive glad for en støvle med ankelstøtte og Stealth® Phantom-gummi. Denne sål sikrer et højfriktionsgreb både på og af cyklen. De lange hikes kræver en stødabsorberende Boost mellemsål, som leverer returenergi: Jo længere du går, jo mere får du tilbage. Desuden sikrer Continental™ Rubber-ydersålen suveræn trækkraft. Alle vores sorte vandrestøvler er fremstillet med slidstærk forstærkning og formstøbt tåkappe, der giver øget sikkerhed for hvert skridt.

En støvle som passer ind i alles vandregarderobe

Når du vælger den perfekte vandrestøvle, går du aldrig galt i byen med en klassisk sort variant. De mørke sko holder farven og kan nemt tilpasses resten af din outdoor-garderobe. Det er en støvle, som du aldrig bliver træt af, og som bliver din tro følgesvend på mange eventyr i fremtiden. De slidstærke forstærkninger giver dig nemlig sorte vandrestøvler som holder til mange fremtidige eventyr.