alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

TERREX SWIFT R3

Hurtige og multifunktionelle vandrestøvler.

Vandresko til herrer

 
[100]
1 / 3
Side:af 3

Forbedret ydeevne på stierne med støttende vandresko til herrer fra adidas

Naturen er et sandt mekka for oplevelser, der fører til fornyet energi. Støttende og funktionelle vandresko til herrer er din nye uundværlige makker på de lange distancer i grønne omgivelser. Indtag ukendt terræn med revolutionerende teknologier som Boost-mellemsål, der gavmildt returnerer energi for hvert skridt. Oplev befordrende respons i takt med, at du lægger skridtene bag dig. Det mens du tager hånd om krop og led via den letvægtige EVA-mellemsål, der reducerer skadelige stød. Sok-lignende og støttende pasform leveret af sømløs Primeknit-konstruktion. De støttende funktioner i centrum for at give dig enestående oplevelser på vandrestierne.

Omfavn ustadigt vejr med vandafvisende og skridsikre vandrestøvler til herrer

Et aktivt liv under åben himmel stiller krav til dine vandresko til herrer. Når himlen åbner sig og regn overdynger stierne, er du godt beskyttet med vandtæt og åndbar GORE-TEX®. Den kraftige membran holder dine fødder tørre uanset mængden af regn og vandpytter på din vej. Et stabilt og trygt fodfæste på våde flader leveres af ydersål af Continental™ Rubber. Uheld og glidefaktor afværget og erstattet med et par trekkingsko til herrer, der efterlader dig med et godt greb på usikre flader. Ustadigt vejr er en del af oplevelserne i det fri. Det skal dog langt fra holde dig fra at kaste dig over intense og givende vandreture i naturen.

En passion for naturen udlevet gennem bæredygtige principper

En passion for naturen går hånd i hånd med et ønske om at passe godt på den. Produktionen fra adidas baserer sig på en række grønne initiativer, så du kan stikke i et par vandrestøvler til herrer lavet af genanvendte materialer fra blandt andet kyst og strand. Vi går aktivt ind i kampen for at reducere ressourceforbruget for at passe godt på naturen. Og det mens vi dyrker et moderne og stilfuldt look med trekkingstøvler til herrer i jordfarver og et strømlinet ydre.