alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

GORE-TEX® jakker

 
[13]

Hold vind og vand ude med smarte GORE-TEX® jakker

Det er de færreste der elsker at rende rundt udenfor og blive våde grundet regn og kulde hvis vinden piber lige igennem en. Du er iført vores GORE-TEX® jakker sikker på, at holde vandet ude, da der er flere lag i jakken. Samtidig er de fremstillet af stof, der sikrer dig bedst mulig bevægelsesfrihed, så du sagtens kan rende rundt udenfor og have styr på bål, børn eller hvad det måtte være. Desuden er du med GORE-TEX® jakker sikret maksimal åndbarhed, så du skal ikke være nervøs for at blive våd og klam, grundet sved eller varme. De er fremstillet i god kvalitet, og du vil fremstå som en der på elegant vis kombinerer det praktiske og funktionelle, med den gode stil.

Masser af fede elementer i vores GORE-TEX® jakker

GORE-TEX® jakker er ikke bare gode og praktiske at have, når man kæmper mod elementerne vind og vand. De er også rigtig smarte, hvis man vil have lidt ekstra lækkerier når man er ude for at nyde naturen uanset vejret. Eksempelvis er der oftest justerbar pasform i vores modeller, så det er muligt at justere kanten med den elastiske løbesnor. Der er desuden vandtætte lommer, så du trygt kan gemme telefonen, bilnøglerne eller andre vigtige ting, og ikke frygte at der løber vand ind i lommen. Skal du ud at cykle, så skal du selvfølgelig have hjelm på, og med flere af vores modeller er der justerbar hætte, så den kan trækkes over hjelmen. Nogle af vores varianter har også bæreremme, så du nemt og enkelt kan pakke den ned i rygsækken hvis vejret skulle skifte, og du slipper dermed for at gå og bære den i hænderne bagefter. Det er nogle af de varianter som findes i vores udvalg af GORE-TEX® jakker både til herrer og damer.