alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Vandrestøvler til damer

 
[112]
1 / 3
Side:af 3

Angrib terrænerne med beskyttelse i vandrestøvler til damer

Trænger du til at komme i godt humør og få rørt dig? Så er vandring et sikkert valg. Her får du brugt hele kroppen og endorfiner frigives til fuglekvidder og frisk luft. Vandrestøvler til damer gør lige det hele en ekstra tand lettere. De er specialbygget til at kunne drive dig fremad på adskillige typer underlag, så du som det første og vigtigste står ordentligt fast. Uovertruffent greb giver dig et sikkert tråd. Drønstærke Continental™-såler på ydersålerne er højkvalitetsgummi fra en af verdens førende dækproducenter. Hos adidas holder vi dig grounded og fast forbundet til overfladerne med komfort. Sten, rødder og andre ting på jorden er hårde mod fødderne – for ikke at tale om asfalt. Her sørger veludviklede Bounce-såler for, at stødabsorberingen er komplet. Dermed kan du tage på kortere og længere eventyr med velværet i top.

Vandresko til kvinder overkommer dine forhindringer

Innovative såler både ude og inde tager det tunge læs, når du kæmper dig gennem by og natur på gåben. Skoenes overdele fungerer derimod som skjold mod elementer fra oven. GORE-TEX®-teknologien sørger for vandtætte og åndbare sko, så dine fødder forbliver tørre. Vandring er sjovt og udfordrende hele året, så passér vandhuller, åer, våde græsenge, fugtige brosten og alt mulig andet med grebet i orden. Vandrestøvler til damer er dit fodtøjsvalg til de grovere terræner. Her får du optimal ankelbeskyttelse og -støtte til at forcere mere ujævne underlag. Med et par vandresko får du et par solide allroundsko, som klarer alt fra hverdagens hundelufter-tur til komplicerede trails. Snuder med ekstra vulkaniseret gummi optimerer beskyttelsen, så du uden problemer kan støde ind i kantsten, træstubbe og hvad du ellers møder på din vej. Fleksible indgangspartier sørger derudover for, at du opnår den rette pasform. Med vandrestøvler til damer er alt klar og tilrettelagt til dine fodaktiviteter.