alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

sokker

 
[235]
1 / 5
Side:af 5

Sokker skaber dit fundament for velvære

Smid dine sokker, når du går i sommerfodtøj som sandaler og klipklapper. De varme dage får en ende og så får du brug for masser af strømper at skifte med til hverdag og sport. adidas sokker er din beskyttelse, når du har sko eller støvler på. Bare fødder i sko kan være en pine under sport og derfor sørger de bløde sokker for, at dine fødder er pakket rigtig godt ind. Ribstrikkede designs bidrager med luftige masker, så du kan ånde i skoene. Har du brug for ekstra støtte, så vælg blot et par sokker med ekstra polstring under fodsengen. Det giver samtidig stødabsorbering, som tager imod de tryk, der sker når du løber, går eller hopper. Fodboldbane, håndboldhal, basketballbaner eller alle mulige andre slags underlag. Sokker fra adidas ses overalt, da kvalitetsmaterialerne og logoet gør en afgørende forskel.

Et skridt foran i sporty ankelstrømper

Ingen fodboldstøvler, golfsko, cykelsko, tennissko, løbesko eller alle mulige andre former for sportssko uden et par sokker. De helt klassiske, ankelkorte modeller er til hver en tid uundværlige i strømpeskuffen. Om sommeren, når du skal ud og nyde livet i sneakers kan du trække i et par sokletter. Det er korte designs, der er lette og luftige – og som ikke tager fokus fra dine trainers. Hos adidas er vi med i Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Det bringer et miljøbevidst aspekt ind i kollektionerne, så der fokuseres på reduktion af resurser og emissioner. Ud over bomuld og nylon indgår også elastan, som fast ingrediens under fremstillingen, så dine fødder opnår fri bevægelighed i skoene. Så kan du ubekymret sparke, drible, stoppe, accelerere og springe, som der er brug for under sport. Pilates, volleyball, fodbold eller boksning? Du finder selvfølgelig også knælange modeller med eller uden kompression til alle dine anstrengelser.