alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Vinterløbesko

 
[30]

Vinterløbesko maksimerer din løbesæson

De fleste tænker nok dejlige sommerdage eller forårsdage, når de tænker på den udendørs løbesæson. Men det er jo egentlig en skam for med det rigtige udstyr, så kan man altså sagtens også løbetræne ude hele året. Skoene her kan være en vigtig del af denne udrustning. Typisk er de lige lidt kraftigere end løbesko ellers, og med for eksempel Gore-Tex® eller adidas WINTER.RDY er disse sko ekstra gode til at afvise fugt fra regn, slud eller sne. Sålerne er også udviklet, så de sikrer et ekstra fast greb, da man jo hurtigt får sat foden ned, hvor der kan være glat eller fedtet.

Rally og løbesport forenes her

De fleste sko, du finder her, har ydersåle fremstillet af Continental™-gummi, og ja, Continental™ er dem, som også laver bildæk, blandt andet til rallysport. Så de ved, hvordan man sikrer både materiale og mønster, som kan skabe det bedst mulige greb, selv under nærmest umulige forhold. Samtidig er overdelen fremstillet med nogle af de ledende teknologier til at sikre, at dine føder både kan ånde, men samtidigt også holdes tørre, varme og behagelige i disse vinterløbesko. Dette gør det ikke bare muligt, men faktisk også både behageligt og sikkert løbetræne ude – også i vinterhalvåret.

Med den rette pleje holder de bedre og længere

Med disse sko er det ekstra vigtigt, at du ikke bare læser, men også gemmer den pleje- og vaskeanvisning, der følger med. Det skyldes, at de fleste af skoene her stiller særlige krav til pleje, hvis du vil have størst og længst mulig glæde af dem. Det er ikke ting, som tager flere timer at gøre, men som kan forlænge din glæde med dine sko betragteligt. Det kan være en lille ting som at skulle og børste skoene engang imellem. Altså ikke voldsomme indgreb, men noget som dine sko og dermed fødder vil takke dig for.