alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinterstøvler og vintersko

 
[95]
1 / 2
Side:af 2

Med vinterstøvler og vintersko er kulde, regn og sne er ingen hindring

Fodtøj til alle årstider? Så behøver du ikke at se længere, end til kollektionerne fra adidas! Her er du dækket ind hele året – også når vinteren banker på med frost, regn og blæst. Årstiden sætter for alvor dit fodtøj på prøve. Men vinterstøvler og vintersko fra adidas kan modstå elementerne. Som bekendt kan vinteren variere meget. Derfor designer vi både støvler og sko, så du har fodtøj til al slags vejr. Forberedelse er kodeordet, for så har du altid det rette par klar på skohylden. Vintersko er alle modellerne med korte ankler. Helt som klassiske sportssko, men skabt til kolde og våde underlag. I den forbindelse kan du ofte nyde godt af GORE-TEX®, der holder dine fødder tørre, samt sørger for åndbarhed. Bjergbestigning, vandring, trail-løb eller komfortabel hverdagsbrug. Vinteren skal ikke sætte en stopper for dine udfoldelser. Derfor er vinterstøvler og vintersko din redning. Beskyttelse, komfort og mode går op i en højere enhed, så du kan trodse vinteren med fødderne pakket ind i de nyeste teknologier.

Tørfodet gennem sjap og slud

Ud over vintersko består udvalget også af vinterstøvler med høje skafter som kendetegn. Det er fodtøj, som egner sig perfekt til det meget ustadige vejr. Her får du nemlig også anklerne beskyttet, så du slipper for sne og vand i strømperne. Der skal stadig dyrkes sport, selvom det er vinter. Årstiden er ingen hindring og derfor finder du vinterstøvler og vintersko med såler til formålet. Eksempelvis såler i Continental™-gummi, som er inspireret af MTB-dæk. Det betyder, at du opnår et rigtig godt greb på våde overflader, så du mindsker risikoen for at glide. Såler, overdele og detaljer. Alt er gennemtænkt i udvalget med vinterstøvler og vintersko. Det kan være klogt at overveje vinterfodtøj med reflekser for ekstra sikkerhed i de mørke måneder. Dermed kan du sætte dine helt egne adidas-aftryk – uanset hvor vinteren fører dig hen!