alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løb · Jakker · Reflekterende

 
[79]
1 / 2
Side:af 2

Løbejakker med reflekser: Det handler om din sikkerhed på farten

Din egen og andres sikkerhed står på spil, når du løber i mørke uden reflekser. Løsningen er reflekterende løbejakker, som gør dig synlig på afstand. Strategisk placerede reflekser på ærmer samt front og bag gør, at du bliver set optimalt fra alle sider. Når du bevæger dig, vil reflekserne være ekstra effektive, så ingen er i tvivl om, at du kommer joggende. En lang arbejdsdag er slut, og det er tid til endelig at få luftet tankerne efter fyraften. Løbejakker med reflekser er løsningen efter solnedgang samt ved daggry. Bekymr dig ikke om vejret, da de vandtætte belægninger blot lader regnen prelle af. Løbejakker med reflekser er din tryghed i mørke, uanset om du snører løbeskoene til en tur på stier eller fortove. Du kan også roligt begive dig ud i nyt terræn. De indbyggede reflekspaneler sørger for, at ulykker reduceres, da dine medtrafikanter bliver opmærksomme på dig.

Løbejakker med reflekser – fuld oplysning for alles bedste

Reflekser er uundværlige til løbetræning i danske årstider. Løbejakkerne er dog også så meget mere takket være teknologier, der yder fuld beskyttelse. Kridt løbeskoene i blæsevejr, og lad COLD.RDY tage imod kulden som et andet skjold. Lad AEROREADY stå for svedtransporteringen, så du holder bagsiden af din jakke holdes tør. Løb for livet og gør planeten til et bedre sted at være. De reflekterende løbejakker i genanvendt polyester er vejen mod mere bæredygtighed samt reducering af ressourceforbruget og udledninger. Hold kulden ude med den høje stormkrave, hætte og elastikker om håndleddene. Du vil med garanti nyde alle dine løbeture i adidas løbejakker med reflekser. Løst- eller fastsiddende, kort eller lang. Du bliver set i mørke med den pasform, du har brug for til din disciplin. Byg dit løbelook op indefra og tilføj de lag, der skal agere isolation under din løbejakke. Som skal-beklædning tager dit overtøj skraldet fra elementerne på betryggende vis.