alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Baselayers til løb

 
[64]
CYBER MONDAY 20 % EKSTRA RABAT
bedst til
Størrelsesudvalg
Pris
149 kr. - 899 kr.
149899
1 / 2
Side:af 2

Baselayers til løb: uovertruffen løbekomfort i alle årets sæsoner!

Lag ét, to og tre. Du kender påklædningsstrategien – afhængigt af vejret. Det inderste lag tættest mod huden beskytter resten af dit løbetøj mod snavs. Men baselayers til løb er mere end blot et beskyttende lag. Brug tøjet alene på varme træningsdage. Her får du AEROREADY, som er teknologien, der sikrer svedtransportering, så du holder dig tør gennem hele træningspasset, eller lad de fugtabsorberende membraner gøre deres arbejde under flere lag tøj. Baselayers til løb danner basen for din komfort. Letvægtsmaterialerne kombineret med de sømløse designs føles som et ekstra lag hud, der sidder ugeneret og følger dine bevægelser til punkt og prikke. Godt med elastan er løsningen, så du kan bevæge kroppen uhæmmet i alle ønskelige positioner. Løbeunderbukser med strækbare taljer sikrer en perfekt pasform. Varm op, og stræk ud i ærmeløse toppe, der yder naturlig ventilation under armhulerne, ellers skaber mesh-indsatserne også øget luftgennemløb for dit velbefindende.

Undgå at blive kold iklædt termoløbetøj!

Hold muskler og led godt varme for at minimere skader, også selvom træningsdagen er kølig. Termoløbetøj med isolerende effekt lukker kulden ude. Fleece og isoli på tøjets bagside sikrer dejlig blødhed kombineret med kuldeafvisning. Alt tilsat bæredygtighed som kronen på værket. Dertil tilbydes adidas’ baselayers til løb i genanvendt polyester i form af Primegreen, som er et genbrugsmateriale, så ingen ny plastik tages i brug. Mindre trætte muskler samt hurtigere restitution? Baselayers til løb i kompressionspasformer skaber muskelstøtte, så din krop mærker mindre til stødene fra dine landinger. Hold en god kropshygiejne, når du spunser derudad med antibakterielle fibre, der mindsker svedlugten. Termoløbetøj med COLD.RDY. optimerer den behagelige følelse, når de kolde temperaturer står for døren. Varmeisoleringen motiverer til at komme ud hele året rundt. Vi byder på leggings og funktionelle T-shirts, så du kan sammensætte det perfekte løbelook til både inde og ude. Vores mange teknologier støtter op og beskytter, så du blot skal fokusere på at løbe.