alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Baselayers & termisk undertøj

 
[130]
1 / 3
Side:af 3

Baselayers: det funktionelle inderste lag

Lag-på-lag looks er vejen frem, når kroppen skal klædes på efter forholdene. Det tætteste lag på huden er baselayers, som du ikke kan undvære. En kold krop er lig med ekstra energiforbrug i kampen for at holde dig varm. Men de bløde inderste lag holder tæt, så du kan bevare varmen, når du er aktiv. Svedtransporterende AEROREADY sørger for at lede sved ud på overfladen, hvorefter det fordamper. En tør krop er vejen frem, når varmen skal opretholdes. Åndbare vævninger i tøjet sørger for frisk luftgennemstrømning, der skaber de optimale betingelser, for at undgå uønsket nedkøling. Baselayers sidder helt tæt på kroppen og følger dine bevægelser til punkt og prikke. Fleksible materialer med elastan er skabt til træning, så du føler dig komfortabel ved hvert et skridt. Alphaskin-teknologien arbejder konstant med tøjet, så stofferne selv tilpasser sig pasformen. Det vil føles som et ekstra lag hud og kan ikke mærkes.

Baselayers er det fleksible lag dit look bygges op om

Hvis du vil præstere optimalt, skal baselayers være på plads. Hos adidas får du strækbart kvalitetstøj, der på komfortabel vis smyger sig om kroppen. En dansetime, løb, styrketræning eller noget helt fjerde. Baselayers holder styr på dit look. Det sidder som det første lag på huden, så du kan gebærde dig gnidningsfrit omkring. Kompressionspasformer er skabt til at give støtte på kroppen, så muskelvibrationer mindskes. Samtidig øges blodcirkulationen og restitueringsperioden forkortes. Genanvendte materialer er en stor del af baselayers. Der tænkes i miljøvenlige baner med reducering af emissioner. Ekstra mesh-indsatser strategisk placeret på tøjet, er helt uundværlige til de varme træningstimer. Baselayers er designet til at beskytte resten af dine lag mod snavs. Samtidig holder de på varmen uden at skabe en indelukket fornemmelse. De innovative teknologier er nemlig med til at perfektionere klimaet.