alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Udsalg af adidas Originals tøj til kvinder

 
[674]
Kvinder Originals Sort 3-Stripes T-shirtKvinder Originals Sort 3-Stripes T-shirt

3-Stripes T-shirt

Kvinder Originals

Moderne klassikere i adidas’ udsalg af Orignals-tøj til kvinder

adidas Originals-kollektionen er vores mest populære og tidløse designs, der er opdateret med moderne detaljer og innovative teknologier. Vores udsalg af adidas Originals-tøj til kvinder byder på designs hentet direkte fra vores arkiver og muligheden for at få store rabatter i samme ombæring. Miks og match adidas’ ikoniske trænignssæt med performance-dygtige T-shirts og toppe. Med kompromisløs kvalitet, moderne design og vores velkendte minimalistiske kant har adidas Originals bestået verdens hårdeste test: tid.

Slut med tøjkrisen: outlet af adidas Originals-tøj til kvinder

Når du har travlt om morgenen og skal tage dagen med storm, har du ikke tid til tøjkriser. Vores outlet af adidas Originals-tøj til kvinder bringer tech-revolutionen direkte ind i din garderobe. Vores svedtransporterende AEROREADY-materiale holder kroppen tør hele dagen. Kombiner med bukser, som giver en slank silhuet, der ikke bare hjælper dig uden om morgenens tøjkrise, men støtter op om en mere bæredygtig tøjproduktion. I vores outlet af adidas Originals-tøj til kvinder finder du et stort udvalg af tøj i bæredygtige og slidstærke materialer. Primeblue er et fleksibelt materiale, der er lavet med Parley Ocean Plastic, som  benytter plastikaffald, der er opsamlet ved verdens kyster og have. Det er et materiale, der ikke bare godt for din performance, men også for jorden, du præsterer på. Det er ikke hele vejen, men sammen kan vi gøre en forskel et stykke tøj af gangen – fra kompressionsleggings til det blødeste lounge wear.

Fra søndagensbrunch til hverdagens træning

Vores store udsalg af adidas Originals-tøj til kvinder bringer dig ubesværet gennem livet. Den kompromisløse kvalitet og de ultra bløde materialer fjerner distraheringer og forhindringer. Match vores ikoniske træningsbukser med matchende jakke eller en crop-top for ægte 90'er-vibes. Når solens stråler forsvinder, sikrer vores hættetrøjer, at du kan holde varmen og fortsætte med alt det sjove.