alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Juventus trøjer

 
[42]

Juventus trøjer: vis dit fantilhørsforhold til alle!

Fodboldtrøjer er det nye sort. Gutter og guttinder fra land til by klæder sig på i det fan-look, som harmonerer med egne værdier. Juventus trøjer er din indgang til den italienske storklub fyldt med stolthed og traditioner. Den gamle dame er stadig ung af sind, så vær med på heppebølgen og skab den tolvte spiller på banen sammen med resten af de ligesindede! Hos adidas klæder vi dig ikke blot retteligt på – vi gør det også med komfort! Juventus trøjer fremstillet i genanvendte materialer er blevet hverdag takket være et stort miljøfokus. Vores engagement i Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Du kan skabe respekt hos modstanderne ved at bære den velkendte hjemmebanetrøje i zebra-striber, så alle er forberedt på, at I kommer galoperende i flok mod mål. Selvfølgelig på komfortabel vis takket være AEROREADY, der holder kroppen tør, når stemningen er høj.

Juventus fodboldtrøjer – alle fans frem mod sejr!

Udebane, hjemmebane eller opvarmning? Juventus trøjer omfavner det hele. Kan du ikke lige være på stadion, så mød op i de rette farver på bar eller hjemme hos en ven, når der skal ses international fodbold på topniveau. Idoler bliver man aldrig for gammel til at dyrke. Der er dømt sammenhold, sejre og ægte fight, når en af verdens mest traditionsrige klubber løber på banen. Bløde letvægtstekstiler holder dig komfortabel lige fra første fløjt. Er du selv fodboldgal spiller, så trop op til træning i en af dine Juventus trøjer med hele to uigenkaldelige logoer. Det ene i form af JJ og det andet med adidas. Side om side troner sportserfaring på og uden for banen, så du er i helt trygge hænder. Hænder, der er vant til at løfte trofæer på mange måder. Så på med din sympatitrøje og lad den gamle dame forblive ung og sejrrig!