alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golf · Shorts · Tøj

 
[11]

Industriledende golfshorts fra adidas, såsom Ultimate365-serien, kombinerer stil og præstationsstyrke for at give dig både flair og selvsikkerhed. Find dine go-to-golfshorts, eller find noget helt nyt.

I golf behøver hvert slag selvsikkerhed. Den selvsikkerhed kommer fra øvelse og spil, men den kommer også fra, hvordan du føler dig og ser ud på banen. adidas-golfshorts er klassikere for professionelle og amatører på touren; og de giver hver spiller noget stil og swagger, når de er på vej til deres første tee. adidas har på diskret vis inkorporeret de seneste innovationer for at sikre, at spillerne får ekstra selvtillid til hver sving. adidas tilbyder mange forskellige muligheder, om du er på udkig efter golfshorts til greenen eller rangen. Alle vores golfshorts giver dig det, du har brug for, såsom svedtransporterende materiale for at holde dig afkølet og tør, men også det, du måske ikke har tænkt over, såsom silikonebåndet i taljen, der holder din trøje på plads, hvis det er sådan, du foretrækker at spille.