alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golftrøjer

 
[14]

Træd ind på banen med selvsikkerhed i adidas-golftrøjer  

En knivskarp spillestil kræver knivskarpt tøj, der matcher. Når du pakker baggen og tager ud til golfklubben, vil du gerne have et vinderlook, allerede inden du går ind på første tee-sted. Hvad enten du vil opgradere din golfgarderobe eller har brug for en golfoverdel til det kolde vejr, så er du kommet til det rette sted. Vi har både noget til dig, der gerne vil have en klassisk stil med traditionelle mønstre, og noget til dig, der gerne vil friske stilen op med moderne og sporty design.  

Hold hovedet koldt i al slags vejr med golf-T-shirts  

Der går ikke mange timer ude på golfbanen, før du opdager, at vejret spiller en stor rolle i dit spil. I Danmark, hvor vi får en god del vind, regn og solskinsvejr, er det vigtigt at klæde sig ordentlig på, så man kan holde opmærksomheden på spillet uden at blive generet af vejret. Vores golftrøjer fås i forskellige materialer, alt efter hvilken slags vejrbeskyttelse du har brug for. Skal du spille i solens hede? Så har vi et sortiment af tanktops, golfpoloer, skjorter og golf-T-shirts med fugtabsorberende materialer, der fører sveden væk fra din hud, så du kan spille en hel runde igennem uden at føle dig klistret. De har desuden UV-beskyttelse, så du skærmes mod solens stråler. Skal du spille i køligt vejr? Så har vi golfsweatshirts og golftrøjer, der holder varmen inde, så du kan tage dig god tid ude på fairwayen uden at fryse. Du kan både finde items i tætsiddende pasform, der er gode til at have på under overdele og jakker, og i løstsiddende pasform, som giver lidt luft til huden. Alle adidas’ golftoppe, uanset stil, materiale og pasform, er designet med den bevægelsesfrihed, som du har brug for, når du skal slå gode slag mod pinden.