alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Golf kjoler og nederdele

 
[21]

Hold handikappet nede og fokusset oppe. Med adidas’ store udvalg af golfnederdele og kjoler, kan du iklæde dig et klassisk golf-look der højner din stil og selvtillid på greenen.

Intet der distraherer. Rendyrket fokus

Golfstilen er tidløs og ikonisk. Vi lader os derfor inspirere af de klassiske snit og silhuetter, men tilføjer ægte adidas-vibes og åndbare teknologier for en forbedret oplevelse på banen. Vi gør det legende let for dig, at udtrykke din personlige golfstil fra fairway til klubhus. Kombiner dit outfit med vores kollektioner af slidstærkt golftilbehør og støttende golfsko for et gennemført sporty look og komfort hele vejen til det 18. hul.

Hold dig tør med AEROREADY

Vores egen AEROREADY teknologi er en af vores mest åndbare og svedtransporterende teknologier til dato. Materialet er let og lader huden ånde, selv når kampen spidser til og solen står på sit højeste. Med golf er komfort nemlig ligeså vigtigt som upåklagelig stil. Vores golfnederdele kommer med indbyggede shorts, designet i fleksible materialer. Smarte mesh-indsatser øger luftgennemstrømningen og giver din krop fuldstændig bevægelsesfrihed. Ved at bruge letvægtsmaterialer er der intet der holder dig tilbage.

?

Træd ud på fairwayen med god miljø-samvittighed

Hos adidas har vi fokus på bæredygtighed. Som en del af vores ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald, benytter vi genavendte og bæredygtige materialer i store dele af vores kollektioner. Du finder golfkjoler designet med bæredygtig elastan. Dette materiale øger tøjets fleksibilitet, uden at tynge det. adidas golfkjoler inkorporerer det bedste fra vores golfnederdele og performance dygtige sportstoppe. Du behøver kun ét enkelt stykke tøj og så er du klar til, at bruge alle dine frie timer på greenen. Vores kjoler kommer med både korte og lange ærmer. Du kan også vælge at mikse og matche vores klassiske golfnederdele med en polotrøje i åndbare materialer. adidas golfkjoler og nederdele er designet i et bredt udvalg af farver og pasformer.