alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Golfkjoler og -nederdele

 
[11]

Golfkjoler og -nederdele - hold dig kampklar på græsset

Gør klar til at svinge skørtet til en omgang golf og forbedring af dit handicap. adidas er med ved de største turneringer og har erfaringen til at drive dig til tops i looks, der gør en forskel. Giv den et ekstra slag i sommervarmen uden at overophede. Teknologien AEROREADY holder kroppen tør via sin innovative og svedtransporterende virkning. Nyd solen på fairwayen med golf i dit tempo. UV-beskyttelse på overfladerne virker som et skjold mod huden. Få eminent bevægelsesfrihed til at foretage de teknisk korrekte sving. Elastan er en vigtig procentdel af den samlede materialesammensætning, der giver dig frirum til at give bolden en ordentlig én på sinkadusen. Du mærker kun positivt til golfkjoler og -nederdele. Letvægtsmaterialer støtter dig i alle positioner, mens bløde bagsider på tøjet føles komfortabelt. En effektiv, åndbar virkning lader kroppen arbejde optimalt.

Golfkjoler og -nederdele - vejen mod hole-in-one

En golfkjole i ét sammenhængende design eller en nederdel for sig. Du vælger helt selv. Eller gør som de fleste andre kvindelige golfspillere – supplér de to typer golftøj med hinanden. Match en nederdel med en poloshirt i åndbare materialer og bliv klar til dagens fight om 1. pladsen. Gør den helt rette entré på greenen med bæredygtighed som omdrejningspunkt. 100 procent genanvendt polyester pakker din krop ind med omtanke for miljøet og driver dit look fremad som forbillede for reducering af emissioner og resursespild. Praktiske lommer giver dig funktionel opbevaring med plads til klubkort, smartphone og andre personlige ting. Golfkjoler og -nederdele er dit sommersportstøj til runderne på banerne. Strategisk placerede sideslidser lader dig nemt og bekvemt bukke dig ned efter bolden. Design og funktion smelter sammen, så du kan bære nutidens sportsmode, når du skal banke klubkammeraterne på en golfdag i godt vejr.