alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golfshorts til dame

 
[5]

Bekvemme, stilsikre og funktionelle golfshorts til kvinder

De rigtige golfshorts i den rigtige model er et must på golfbaner i hele verden. Golfmoden er ret universel, så med vores golfshorts til kvinder er du sikker på, at du kan passe ind på greenen, ligegyldigt hvor i verden du spiller. Golftøj kendetegnes ved rene linjer og et klassisk og tidløst golfsnit. Materialerne er tilpassede til den aktive livsstil, så de er både bekvemme og yderst funktionelle. Men selvom golfmoden er universel, så har vi hos adidas alligevel skabt forskellige modeller, så du kan udtrykke din personlige stil og kant på banen.

Bevæg dig frit i solens stråler i adidas golfshorts til kvinder

Skærp dit fokus og dine drives. Vores golfshorts til damer i svedtransporterende materialer giver dig optimal komfort og maksimal bevægelsesfrihed. Shorts med UV beskyttelse holder solens skadelige stråler på afstand, så du kan nyde ekstra timer på greenen. Shorts med vandafvisende belægning gør, at du ikke skal lade dig begrænse af vind og vejr. Selvom skyerne begynder at dryppe, kan du færdiggøre dit spil i ro og mag. De elastiske materialer understøtter din passion for golfen, så du kan tage et ekstra spil når du har lyst. Versioner med lommer for og bag, lader dig have golfhandskerne lige ved hånden.

Golfshorts som holder længere

Golftøj har et klassisk snit og look. Derfor kan du sagtens have dine shorts på til hverdag. Deres unikke komfort giver dig shorts, som har et tidløst snit, men som sikrer din komfort hele dagen. Vores mange designs og brede farvepalette tager dig elegant fra klubhuset til greenen. For at dit golftøj skal holde længere, bør du være ekstra opmærksom på, hvordan du vasker det. Derfor bør du nøje følge vaskeanvisningerne og være opmærksom på, at du bruger de rigtige vaskemidler. Så får du glæde af dine golfshorts i meget længere tid.