alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Junior golftøj

 
[42]

Junior golftøj: perfekte sving fra ungdommens hånd

Hos adidas er der ingen sportsbegrænsninger. Alle aldre kan prøve kræfter med nye eller velkendte aktiviteter. Golf er ikke udelukkende en voksensport. Tag ungerne med på fairwayen i de rette klæder, og lad dem brænde krudt af i kampen om at ramme hul. Junior golftøj i klassiske, formelle snit får dem til at ligne fremtidens golfstjerner. Omgivet af beskyttende tekstiler og elastiske materialer kan børnearme i alle længder slå til bolden og få smag for golf. Tidens innovative teknologier er klar til at holde elementerne på afstand. Blæsevejr og golf er en velkendt kombination, som kan tæmmes i junior golftøj. WIND.RDY er teknologien, som både er vindtæt og vandtæt, så børn ikke lader sig slå ud af vejrets forstyrrelser. Med praktiske lynlåslommer i vandtætte materialer er der sikker plads til smartphonen og andre personlige ting, som børn ikke kan undvære under sport.

Golftøj til børn starter drømmen om hole-in-one

Golf er ikke kun regn og rusk på udfordrende baner. Solen titter også frem, og endelig er det tid til at trække i polotrøjen. Smarte og semicasual udenpå samt teknologiske indvendigt. Når sveden pibler, starter AEROREADY med at holde dig tør. Den fugtabsorberende innovation skaber komfort fra første til sidste hul. UV-beskyttende overflader er en ekstra bonus, så solens kraftige stråler holdes væk fra huden. Junior golftøj i bæredygtighedens tegn. Det bliver ikke mere oplagt end fremtidens generationer på golfbanen iklædt 100 procent genanvendt polyester. Alt dette gøres for at reducere emissioner og ressourceforbrug, så også nutidens sportsbørn gør noget for fremtidens generationer. Junior golftøj arbejder sammen med barnets tempo og bevægelser. Elastan og åndbare membraner giver kropsfrihed til at øve teknik eller bare lege sig gennem banen med motion og frisk luft, så børn og teenagers kan få rørt kroppen og finde deres sportslige styrker tidligt i livet.