alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Golfshorts

 
[25]

Vær en konge både på banen og i klubhuset med golfshorts fra adidas

Med golfshorts fra adidas bliver du ikke automatisk den bedste spiller på banen, men du vil uden tvivl vække opsigt når du går de 18 huller, da de andre spillere vil bemærke den lethed du bevæger dig rundt med. Dette takket være et af de forskellige par golfshorts fra adidas, som alle er udviklet til at gøre det til en leg at spille golf, og samtidig til være elegante at bære i klubhuset efterfølgende. Fælles for alle vores modeller er, at de er behagelige at have på, og flere af dem er lavet i stof med stretch, så du rigtigt kan svinge køllen og sende bolden mod hullet. Har du brug for opbevaring i dine golfshorts, er der også en række varianter med lommer, så du kan have en nøgle eller telefonen med dig rundt på banen. Det kunne jo være det lige var i dag svinget bare sad lige i øjet, og det skulle optages så dem derhjemme kunne se beviset.

Med golfshorts er du klar til at lave hole-in-one

Vores mange forskellige golfshorts er lige netop lavet specifikt til formålet, så du skal ikke frygte at det bliver svært at svinge køllen på banen. Du kan let både bøje og vride dig i de forskellige modeller, og du kan dermed spille en runde i fuldstændig komfort. Noget af det bedste er at kunne komme ud i det fri og spille en runde golf med gode venner eller kolleger, specielt når vejret er godt. En række af vores golfshorts er med indbygget UV-beskyttelse, så du ikke skal frygte solens varme stråler mens du er på banen. Andre af vores modeller har andre smarte features, blandt andet er nogle af dem vandafvisende. Så hvis du skulle være så uheldig at der begynder at komme regn fra skyerne på himlen mens du er på banen, er det altså ikke en katastrofe.