alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Golf · Jakker

 
[11]

adidas' kollektion af golfjakker holder dig klar til enhver situation, om det så er at svinge løs på golfbanen eller holde sig stilfuld og veltilpas på kontoret.

Vi forstår, at golfjakker har brug for at være alsidige. At golfjakker ikke kun skal være lette og åndbare, men også skal være stilfulde og funktionelle nok til at passe til til enhver spiller. adidas tilbyder stil og præstationsstærke golfoverdele til alle slags øjeblikke, om det er til klubbens mesterskab eller at tage en hurtig runde på egen hånd. Det giver spillere alt, de har brug for, i ét: firvejss-stretch, åndbare materialer, UPF50+ til beskyttelse mod solen og en god pasform. Og det slutter ikke der! adidas-golfjakker er klar til alle scenarier og vejrforhold, om du så er på udkig efter et klassisk look eller noget mere blandet. Udvalget har de seneste teknologier fra adidas, så du altid er veltilpas – selv når du skal splitte fairwayen.