alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Golfjakker

 
[23]
Performancedygtige golfjakker fra adidas kombinerer stil og optimeret ydeevne, så du kan træde ud på fairwayen i al slags vejr.

Alle 18 huller venter på dig

Vores golfjakker og vindjakker er designet til dig, som helst vil bruge dine frie timer på greenen. Uanset om du er professionel eller weekend entusiast, og ligegyldigt hvilket vejr du spiller i, så kan du i adidas' golfjakker holde dig tør gennem alle 18 huller. Til de koldere måneder vil vores åndbare og lune golfjakker holde dig varm, mens de samtidigt lader kroppen ånde.

Innovative golfteknologier fra adidas

Vi har i mange årtier designet golftøj til golfspillere verden over. Inspireret af golf-stilens tidløse snit og silhuet, har vi givet de klassiske look teknologiske opdateringer, så du kan gå selvsikkert ud på greenen. Vi kombinerer komfortable materialer, så som genanvendt bomuld og polyester, med smart dunisolering. De strækbare materialer og smarte mesh-indsatser omkring ærmerne sørger for at dit sving aldrig bliver begrænset. Versioner af vestene, der har et quiltet design, tilføjer en ubesværet stillighed til din golfgarderobe, så du får en jakke der nemt kan bruges i hverdagen. Hvis du er på jagt efter den perfekte overgangsjakke, kan du med fordel prøve vores mellemtykke trøjer, der både står stærkt alene, men også kan bæres under vores vandtætte jakker.

Vandtætte golfjakker og veste

Alle sportsgrene der spilles udenfor stiller ekstra høje krav til tøjet. Til dagene med omskifteligt vejr, kan du hoppe i en af vores veste, der giver et lunt lag omkring brystet og holder kroppen varm. Golfvestene fra adidas kommer med letvægtsisolering, samtidigt med at de ikke begrænser din bevægelighed. Vi har forseglet sømmene med termisk lim, så der ikke sniger sig kold vind ind gennem syningerne. Ligegyldigt vejret, kan du tage ud på golfbanen. Du kan svinge igennem hele dagen og vende tilbage til klubhuset tør og klar til at dele dagens bedrifter med dine medspillere.