alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Golfbukser

 
[44]

Hvis du ikke kan vente med at træde ud på golfbanen og driving range, så vil din trang til superdrive og fades ikke aftage med et par golfbukser fra adidas. Oplev, hvordan vores nyeste teknologier bringer din ydeevne til nye højder.

Sofistikerede og tidløse golfbukser med en moderne kant

 

Er weekenden ikke fuldendt før du har brugt mindst en hel dag på golfbanen? Så har du fundet det helt rigtige sted for dig. Golfmoden er en af de mest sofistikerede og klassiske stile indenfor sportens verden, og med adidas' golfbukser finder du underdele designet med tidløse design detaljer. Men, du må ikke lade dig snyde deres flotte udseende. De er nemlig også spækket med adidas' innovative og åndbare teknologier, så du kan holde handikappet nede og motivationen høj.

 

stilfulde golfbukser designet med øget fleksibilitet

 

De klassiske lange golfbukser har en tætsiddende pasform fra top til bund. Vi har designet versioner med UV-beskyttende detaljer og ekstra stretch omkring taljen, så du kan bevæge dig frit. Du finder også designs med skjulte silikone-bånd på indersiden, så din golfpolo holdes på plads hele dagen. Hvis din golf-stil skal have en mere street-style inspireret kant, kan du hoppe i et par chinos i bæredygtigt bomuld. Bomuldsblandingen giver dig nok stretch til at du helt ubesværet kan bevæge dig gennem hele din runde. Du kan også træde ud på banen i adidas' golfbukser med tilspidset pasform og oprullede opslag, selvfølgeligt prydet med det ikoniske Trefoil logo.

 

Golfbukser til alle årstider

 

Hvis du elsker at stå på fairwayen under sommerens varme solstråler, har vi designet kortere golfbukser i højt-ydende og bæredygtige Primegreen materialer. De korte golfbukser giver dig åndbar komfort hele dagen. Takket været et design med firvejs-stretch, holder bukserne dig afkølet fra start til slut. På dage hvor solen ikke står højt på himlen, holder vores golfbukser med vandafvisende DWR-belægning dig tør under hele spillet.