alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Golfbukser

 
[35]

Golfbukser med masser af slag i

Tee-sted, fairway og greenen. Enhver golfspiller er fortrolig med termerne, der danner ramme om en god omgang sport i golfens tegn. Naturligvis iklædt golfbukser til anledningen. Du kan godt glæde dig til at få sving i hoften, når buksernes elastiske talje giver dig frihed til at køre rundt i de påkrævede positioner. Blæst giver en ekstra sjov udfordring på banen, men vent ikke på, at den lægger sig. WIND.RDY-teknologien får bugt med elementerne, så du i kampklar position holder vinden ude. Dine golfbukser er til gengæld dømt inde med velsiddende pasform og stringente silhuetter, som lader modstanderne måbende tilbage. Solen står højt på himlen og golfbanen lokker med sine grønne omgivelser og sin friske luft. UV-beskyttende overflader holder strålerne tilbage, så du ufortrødent kan glide gennem de 18 huller. Golfbukser er din vej ind i en stjernespækket sport, hvor tøjet er lige så vigtigt som udstyret og dagsformen.

adidas golfbukser sidder som smurt fra start til slut

Kropskomfort er altafgørende på greenen. Intet vejr kan slå glæden ud af dine golfbukser. Åndbare tekstiler lader benene få luft uden at svede til. Komforten er underbygget af genanvendte materialer, som sparer på både emissioner og resurser. Lige ben, bæltestropper og et sporty formelt udtryk. Golfbukser er den perfekte blanding af mode og funktion. Vær et skridt foran med det bedste boldøje, når dine velsiddende bukser lade dig stryge gennem banen. Uanfægtet, at vejret skifter flere gange undervejs. Du er garderet på buksefronten med innovative teknologier, som glædeligt tager imod alskens elementer. Skulle regnen sætte ind agerer RAIN.RDY vandtæt skjold, så du slipper for at bøvle med gennemblødte bukser. Med en række professionelle golfspillere i stalden er der styr på, hvad der kræves på ypperste niveau. Den fordel kan du drage nytte af i et par adidas golfbukser i topform.