alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Supernova løbesko

 
[116]

Supernova er en sko, der passer til enhver distance. Ser du på hælen, eller en hvilken som helst anden del af skoen, er det alt sammen skabt med komfort for øje.

Charlotte Heidmann, Supernova Product Manager

1 / 3
Side:af 3

Find din indre løber med Supernova.

Denne løbesko er designet til at støtte løbere af enhver størrelse og med enhver hastighed. Den lette mesh og Boost-teknologi sikrer komfort, når du er i bevægelse. Uanset hvad dine mål er, kan Supernova hjælpe dig med at forfølge dem. Velkommen til en verden med løb.