alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Originals Falcon

 
[22]

Løbesko i stærkt retro-design fra adidas Originals Falcon

Her er de populære adidas Originals Falcon sneakers med 90’er attitude i både farve og design, flere suppleret med lidt glimmer-effekt. Skoene er kendetegnet ved et ubesværet udtryk, stor mellemsål, bred pasform og et godt greb. Alt for at skabe en sko, der er behagelig i det lange løb, erperfekt til hverdagsbrug og tilgængelig i et hav af farver og designs så du kan finde et par der passer til dagens påklædning, eller et par i mere neutral farve, som kan passe til det meste du kan hive ud af skabet. adidas Originals Falcon er et klassisk design med nutidig komfort som er resultatet af årtiers udvikling og typisk med behagelig, åndbar mesh overdel, perfekte, ikke mindst til sommerhalvåret og med solide såler der giver et godt greb, også når træerne taber bladene.

adidas Originals Falcon der passer lige dit udtryk og behov

Med et meget bredt udvalg af farver, og variation i udførsel og materialevalg, kan du med stor sandsynlighed finde en sko som du kan blive glad for i lang tid fremover. Vælg for eksempel nogle med overdel af læder og det stabiliserende Torsion System, for at få en sko med ekstra støtte, eller vælg den mere klassiske mesh overdel, for uovertruffen åndbarhed og ekstremt letvægtssko. Samtidigt er de også stadig fortrinlige løbesko, lette, stødabsorberende og støttende så du kan løbe i vished om at det både ser godt ud, men samtidigt også er sikkert og behageligt. Kombineret med de rette bukser og toppe, eventuelt den perfekte frisure og solbriller så kan du genskabe looket fra nogle af 1990’ernes store, og populære TV-serier, der jo stadig i dag har trofaste følgere. adidas Originals Falcon er nogle af de absolut mest alsidige sko du finder, overhovedet. Både til løb og til almindeligt hverdagsbrug.