alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Originals tøj til mænd

 
[405]
Mænd Originals Flerfarvet LINEAR- STR MIDMænd Originals Flerfarvet LINEAR- STR MID

LINEAR- STR MID

Mænd Originals

1 / 9
Side:af 9

Fortiden møder fremtiden med Black Friday: adidas Originals-tøj til mænd

Med de seneste athleisure-trends kan du blande dit sporty tøj, som du typisk tager på i weekenden, med din hverdagsgarderobe. Faktisk er det allerede blevet mikset i udvalget af Black Friday: adidas Originals til mænd. Her kan du finde sportswear, som er designet til, at du kan vende hoveder på gaderne. Flere af varianterne hylder sportsarven og er moderne udgaver af beklædning, som adidas introducerede for verdenen for flere årtier siden. Du kan blandt andet rocke overdele med det ikoniske Trefoil-logo i et nutidigt, bæredygtigt design med 3D-effekt. Black Friday: adidas Originals-tøj til herrer giver den modebevidste mand mulighed for at hylde fortiden på vejen ind i fremtiden. 

Gør sport til en del af hverdagen med Black Friday: adidas Originals til herrer

Der bliver muligvis kamp til stregen i hjemmet om dit nye Black Friday: adidas Originals-tøj til mænd. Flere af varianterne fås i et lækkert unisex design og en pasform, som ser godt ud på både mænd og kvinder. Derfor kan du roligt forvente, at din bedre halvdel muligvis vil blive mindst ligeså vild med det nye tøj. Athleisure er en populær modetrend for alle køn, og du har rig mulighed for at kombinere udvalget med din eksisterende garderobe. Sæt overdelene sammen med et par jeans og cool sneakers, når du er på vej til Casual Friday på arbejdet, en tur på stadion for at se dit yndlingsfodboldhold, eller hvad der ellers står på programmet. Uanset om du er til de minimalistiske design, som mange skandinavere foretrækker, eller om du går efter at tilføje farver og mønstre til din tøjsamling, så kan du finde lige det, du søger. Bær farverne fra alverdens landshold, eller gør din favoritsport til en del af din hverdagsbeklædning. Vælg kreationer fra de utallige ikoniske samarbejder mellem adidas og kendisser og designere, og få din personlighed til at stråle med dit look.