alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Jakker

 
[3]

Black Friday: jakker – til uundgåelige priser!

Vejret skal ikke holde dig tilbage fra at træne. Vi sørger for overtøj til alle sæsoner, så du kan være aktiv med komfort. Black Friday: jakker er hele familiens frirum til at shoppe løs, når priserne er endnu mere fordelagtige. En perlerække med RDY-teknologier er klar til at yde modstand mod elementerne: WIND-, COLD- og RAIN.RDY er hver især effektive på dage med vind, kulde og regn. Hold tør både ude og inde! GORE-TEX® tillader fugt at passere ud mellem membranerne, men vand ”shall not pass!” Black Friday med jakker lader elementerne prelle af, så du kan performe videre. Sport i solskin er skønt. UV-beskyttelse faktor 50 på overfladerne giver dig en ekstra tryghed udendørs. Nyd godt af mesh-paneler placeret under armene og andre strategiske steder, så luftcirkulationen opretholdes og skaber et kropsklima, som er behageligt – uanset vind og vejr.

Tilbudsfredag med jakker: slå til nu og spar penge!

Selvom vi ofte lader op i forvejen, så varer denne specifikke outlet principielt kun én dag. Tilbudsfredag med jakker er den sidste fredag i november, hvor vi går all-in med procentrabatter. Du kan få glæde af lave priser, høj kvalitet og masser af funktionalitet. Og hvad med en omgang nyttig og miljøbevidst bæredygtighed oveni? Primegreen vækker opsigt på alle måder. Her er 100 procent genanvendte materialer en realitet. Black Friday: jakker er praktiske detaljer, du ikke kan undvære, i form af vindbeskyttende hætte, vandtætte lommer, reflekser, stormkrave og mange andre funktionelle elementer, som gør det komfortabelt at være ude. En kort jakke med elasthan til golfturen eller en lang parka til de bidende vintervandreture – eller blot noget midt imellem. Overtøj fra adidas følger dig året rundt til præcis de aktiviteter, du elsker at dyrke. Designet er som altid et stort plus, der klæder dig moderigtig og sporty på til hverdag.