alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Golf til mænd

 
[13]
Solarthon Primeblue Limited-Edition Spikeless Golf sko
Codechaos 21 Primeblue Spikeless Golf sko
Codechaos 21 Primeblue Spikeless Golf sko
Low-Cut ankelsokker, 6 par
Strømper, 3 par
Strømper, 3 par
Basic Crew strømper
Ankelsokker, 3 par

 Black Friday: golftøj og -tilbehør til mænd – sving med ekstra selvtillid

Uanset om du er nybegynder eller en del af golfeliten kan du optimere dine resultater på den lokale driving range med det præstationsorienterede udvalg af Black Friday: golftøj og -tilbehør til mænd. Her kan du klæde dig selv på fra top til tå med golfprodukter fra adidas til en ekstra god pris. Mød op i klubhuset med selvtilliden i orden, og mærk hvordan den behagelige pasform giver dig bevægelsesfrihed til det, som det hele handler om: at spille golf. 

Black Friday: golftøj og tilbehør til sne og sol, regn og vind

Intet kan stoppe dig i at spille din yndlingssport, når du klæder dig på med åndbar, vandtæt og vindtæt beklædning og tilbehør fra udvalget af Black Friday: golftøj og -tilbehør til mænd. Den alsidige kollektion er designet til, at du kan udfordre konkurrenterne på golfbanen uanset årstiden. Du kan endda anvende golfprodukterne til andre hverdagsaktiviteter som træning i fitnesscentret, gåture med familien, og hvad du ellers bruger din tid på. Golfmoden fra adidas fås i et elegant, minimalistisk og simpelt design i alle tænkelige farver, og den følger naturligvis de seneste trends for herremode. 

Tøj og tilbehør til de bæredygtige golfspillere

Fans af golf rejser verden tykt og tyndt for at spille på berømte golfbaner på hele kloden. Derfor er udvalget af Black Friday: golftøj og -tilbehør til mænd også designet til, at du nemt kan pakke tøj, sko og tilbehør i kufferter og tasker. Størstedelen af kollektion er desuden skabt med et miljøvenligt fokus, da golf netop er en sportsgren til naturelskere. Det betyder, at du kan klæde dig på med genanvendt polyester, og at du kan være ekstra bæredygtig ved at følge vaskeanvisningerne med milde vaskemidler og tørre ved lave temperature. Ikke alene bidrager du til at passe på planeten, du får også dine nye adidas-golfprodukter til at holde i længere tid.