alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Løbesko

 
[101]
Løb Rød ULTRABOOST DNALøb Rød ULTRABOOST DNA

ULTRABOOST DNA

Løb

1 / 3
Side:af 3

Black Friday: løbesko fra adidas – når du skal ud på dine løbeture

Når du løber, lander du med op til det, der svarer til tre gange din kropsvægt. Derfor er udvalget med Black Friday: løbesko fra adidas designet med den rette support og en høj støddæmpning. Vi ønsker at hjælpe dig med at skåne din krop så meget som muligt med de bedste løbesko. Hvis du vælger at løbe i træningssko, som ikke er designet med den passende støddæmpning, løber du bogstaveligt talt en øget risiko for at ende med skader i ryg og knæ. Derfor er du på det rette sted til at vælge dine nye løbesko, som har et større hældrop sammenlignet med for eksempel sko til fitness. Den ekstra støtte og høje støddæmpning skaber den ideelle højdeafstand mellem din hæl og dine tæer, så du kan nyde en god løbetur. Med de aktuelle tilbud på Black Friday: løbesko kan du også løbe afsted med en ekstra god pris.

Tilføj flere Black Friday: sko til løb til samlingen og nyd dem i længere tid

Hvis du løber mange kilometer om ugen, kan det være en god ide at have flere par løbesko i skabet. Det er ikke et must, men når du kan skifte mellem flere forskellige sko til løb, varierer du belastningen på dine ben samt resten af kroppen. På samme tid kan du nyde skoene i længere tid. Generelt siges det, at løbesko bør skiftes ud efter omkring 1.200 km. Med den nedsatte pris på sko i vores Black Friday: løbesko fra adidas kan du vælge et eller flere par og skifte mellem dem i din træningsrutine. Fokusér gerne på at bruge dine adidas-løbesko udelukkende til at løbe i, hvis det er muligt. Løbeskoene er specifikt designede til, hvordan du bevæger dig, når du løber afsted med høj hastighed. Du kan sagtens bruge skoen til daglig brug eller anden træning, men det vil naturligvis slide den hurtigere op. Tjek det store udvalg af løbesko i flere forskellige farver og mønstre, og vælg det eller de par, som passer lige til din smag.