alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Golf produkter

 
[12]
Ultimate365 Primegreen Printed polotrøje
CodeChaos 21 Primeblue Spikeless Golf sko
Solarthon Primeblue Limited-Edition Spikeless Golf sko
Adicross ZX Primeblue Spikeless Golf sko
Solarthon Primegreen Spikeless Golf sko
Ultimate365 Primegreen Printed skørt
Codechaos 21 Primeblue Spikeless Golf sko

Black Friday: golfprodukter til sport og hverdag

Golf er ikke bare en sportsgren, men en livsstil. Du tilbringer sikkert mange timer i golfklubben både af og på banen. Derfor er adidas Black Friday: golfprodukter designet til at sikre din komfort til både, når du slår til golfkuglerne samt til, når du tilbringer tid med venner og familie. Uanset om du er til farvestrålende neonfarver eller en mere klassisk stil med sorte, grå og hvide nuancer, vil du kunne finde hovedbeklædning, sko og tøj til den klassiske sport. Kollektionen fokuserer især på elegant golftøj til mænd og kvinder, som søger et klassisk design med et moderne tvist, for eksempel i form af at bære 3-Stripes-logoet på brystet eller armen. Det hele tilbydes endda til en ekstra god pris med de attraktive tilbud i udvalget af Black Friday: golfprodukter.  

Med Black Friday: adidas golfprodukter til fødderne går du de bedste resultater i møde

Komfort starter i fødderne, og derfor er der taget højde for alle faktorer i designet af adidas’ golfprodukter, så du kan opnå de bedste resultater på banen. Størstedelen af fodtøjet er designet med Puremotion, der er lig med ultimativ komfort, når du traver flere kilometer mellem golfhullerne. Ved hvert hul kan du nyde en enestående stabilitet med blandt andet Thintech-teknologi, der giver dig det bedste fodfæste, så du kan fokusere på dit slag.

Spil din yndlingssport hele året rundt med golfudstyr fra adidas

Vejret er ofte utilregneligt, men også det er der taget højde for i designet af golftøj, der passer til forår, sommer, efterår og vinter. Har du tendens til at fryse, vil du sikkert blive glad for adidas’ golftøj i det vandtætte og vindtætte COLD.RDY-materiale, der har en isolerende effekt. Den rette beklædning giver dig rige muligheder for at tage ud på golfbanen helt fra den kolde morgenstund, og du bliver beskyttet mod solstråler hele året rundt takket været UV-beskyttelsen i størstedelen af udvalget af Black Friday: golfprodukter.