alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Lite Racer

 
[15]

adidas Lite Racer: en let svævende følelse til løb

Når du har nok med at slæbe dine tunge ben af sted på løbeturen skal dit outfit ikke give ekstra tyngde. adidas Lite Racer er svaret på vægtreducering, så det bliver komfortabelt at tilbagelægge flere kilometer. Ved at gå all in på lethed får du en flyvende start på dit løbeprogram. Samtidig er der proppet masser af let skum i sålerne, der bidrager med maksimal stødabsorbering. Perfekt til dine løbeture på asfalt eller andre hårde stabile underlag. adidas Lite Racer er dine sporty allroundsko, som bringer dig fra det ene til det andet sted mellem fritid og sport. De løbesko-inspirerede designs er bygget op om letheds-materialer, men følelsen er også vanedannende til hverdagsbrug. 3-Stripes tydelig langs siderne og et strømlinet look danner rammen om et enkelt udtryk, der sikrer en perfekt pasform med en klassisk snørelukning.

adidas Lite Racer er vejen frem med lette skridt

Letvægtsmaterialerne går igen overalt på adidas Lite Racer. Overdele med mesh sikrer høj åndbarhed og holder fødderne tørre. De lette og fleksible overdele giver plads til fodbevægelse, så du ikke føler dig fastlåst under sport. Indtag underlagene og terrænerne med balancen i orden. Nubrede undersåler sikrer et greb uden lige, så du har kontrol over situationen. Dine fødder pakkes ind i den lækreste komfort. adidas Lite Racer kæler om fødderne med en justerbar tunge og en høj hælkappe, der svøber sig atletisk om hele bagfoden. Der er sko til hele familien, så alle kan holde en sporty attitude. Såler der hæver sig strategisk fra snude til hæl, skaber en aerodynamisk silhuet, der på optimerende vis giver fart i skoene. Det er en fryd for fødderne at lade adidas Lite Racer tage vare på dem. Match dem med et træningssæt eller et par jeans, og stilen til en aktiv livsstil er lagt.